Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 508 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2008. 10:04:00 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.11.2007. 19:12:54
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Jerry Rice je napisao:
Ovako posto ne mogu stici da naucim sva pitanja(poslednjih 5-6) zanima me da li je kod nekog profesora moguca zamena pitanja(ako budem baksuz)? I kod koga cu najlakse proci/poloziti ako imam 6 na pismenom i 8 na prvom delu? Hvala

Mislim da je najbolje da ides kod Djorica. Al prelistaj bar ta pitanja, cisto da imas neki uvid o cemu se radi.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2008. 14:57:21 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.09.2007. 22:50:11
Godina: Dipl.
@Jerry Rice:
mozda ti ovo sad vec ne znaci, ali znam par ljudi kojima je Milica zamenila pitanje, posto nisu znali to koje su izvukli. Doduse, oni su imali devetke na pismenom.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.10.2008. 16:54:22 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05.02.2007. 11:26:08
Godina: II
Kakav sam baksuz dobio sam jedno od tih 5/6 ali zamenio sam, odmah cim sam izvukao, bacio sam ga i uzeo novu. Onaj asistent ili sta god da je nista nije rekao, samo cutao. Mada pre meni je pustio neku lepu koleginicu da menja min 3 puta pitanje, pa verovatno zbo toga.
Ali je drugo bilo problem: Lazovic je danas bio teski majmuncina, oborio me sto nisam napisao jednu stavku u kosijevoj teoremi :(
Pa onaj Djoric na mati 2 mi je uradio oba pitanja, ovaj nije hteo nis' da pomogne

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.10.2008. 02:43:48 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.03.2008. 00:48:20
Kad ce biti taj usmeni u cetvrtak? Jel zna neko...? ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.10.2008. 11:33:00 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.08.2005. 15:23:18
Smer: ME
Jerry Rice je napisao:
Kakav sam baksuz dobio sam jedno od tih 5/6 ali zamenio sam, odmah cim sam izvukao, bacio sam ga i uzeo novu. Onaj asistent ili sta god da je nista nije rekao, samo cutao. Mada pre meni je pustio neku lepu koleginicu da menja min 3 puta pitanje, pa verovatno zbo toga.
Ali je drugo bilo problem: Lazovic je danas bio teski majmuncina, oborio me sto nisam napisao jednu stavku u kosijevoj teoremi :(
Pa onaj Djoric na mati 2 mi je uradio oba pitanja, ovaj nije hteo nis' da pomogne

Kako vi to menjate pitanja? Ja ne mogu da stignem sve da naucim, i ne znam sta mi je ciniti ako izvucem pitanje koje ne znam, to nece biti dobro.. a ostala mi ta cetvrtina ispita za uslov ....

Ako izvucem koje ne znam , da probam odmah da ga menjam ili da dodjem kod profesora pa da muljam nesto da me pitaju ono sto znam? Prosli put je bila Vera kad sam izvlacila pitanja, gde pred njom da menjam.

Djoric je skroz OK lik. Lazovic mislim da je puk'o od one naprave... napao me da imam vezu sa spoljasnjim svetom, ja kazem hvala Bogu da imam! Onda se zainatio da odgovaram kod njega i to vrlo brzo od kad sam pocela da pisem koncept. Posle mu bilo krivo kad je video da ne znam drugo pitanje i kad sam ga pitala "jel vam ovo dovoljan dokaz da ne muljam"?!
:ljutko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.10.2008. 17:27:19 
Korisnikov avatar

Sirenica je napisao:
Kako vi to menjate pitanja? Ja ne mogu da stignem sve da naucim, i ne znam sta mi je ciniti ako izvucem pitanje koje ne znam, to nece biti dobro.. a ostala mi ta cetvrtina ispita za uslov ....
Ako izvucem koje ne znam , da probam odmah da ga menjam ili da dodjem kod profesora pa da muljam nesto da me pitaju ono sto znam? Prosli put je bila Vera kad sam izvlacila pitanja, gde pred njom da menjam.

Ja sam zamenio odmah. Znaci cim sam izvukao i video u istoj sekundi sam bacio to pitanje i uzeo drugo. Lik kod koga uzimas pitanja(valjda asistent) me samo mrsko pogledao i rekao ajde. Ja mu dao da zapise to drugo i dovidjenja prijatno :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.10.2008. 19:12:18 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
Smer: ME
koleginica koja je vukla 3x, izvukla I put, zamenila pa izvukla drugi put josh gore pitanje, treci put izvuche isto ko prvo :lol: pa opet zameni :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.10.2008. 12:37:51 
Korisnikov avatar

Danas Lazovic sasvim korektan mada standardno je smarao svakih 5 minuta sa onom spravicom. Koliko sam pratio najveca prolaznost je bila kod Vere. Zbogom matematiko :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 508 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21