Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 199 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25.05.2011. 09:37:48 

Pridružio se: 16.11.2010. 21:54:04
Godina: I
Smer: ME
Jel zna neko kada je rekla asistenkinja da moze da se donese CV u sredu i cetvrtak, u koliko sati?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 25.05.2011. 10:37:38 

Pridružio se: 05.07.2010. 19:28:35
Godina: III
Smer: IS
Danas između 15 do 6 i 6 i 15, a sutra valjda u vreme konsultacija, koje ne znam kad su..:)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 25.05.2011. 12:45:06 

Pridružio se: 14.10.2010. 22:11:14
Kako ovo da popunim?
Title of qualification awarded:
Principal subjects / occupational skills covered:
Level in national or international classification:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 25.05.2011. 21:21:05 

Pridružio se: 15.10.2010. 13:54:59
Godina: II
^
1-High school diploma
2-tu pises koji si bio smer drustveni ili prirodno matematicki - Science and mathematics
3- ne moras da popunjavas

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 26.05.2011. 12:41:01 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.12.2010. 15:43:08
Godina: IV
Zna li neko kada danas moze da se odnese CV i koji kabinet?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 26.05.2011. 13:28:23 

Pridružio se: 15.11.2010. 17:11:52
kabinet 404, u 4

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 07.06.2011. 00:11:07 

Pridružio se: 20.04.2011. 11:33:16
Izvinte imam jedno opširno pitanje.... :pitamse:

Pošto sam odslušao engleski 2 još pre 2 godine... a sad sam se prijavio samo na izlazak na ispit... Pa neznam, kakva je procedura za mene...

Ako neko zna...

Fala !! :roll:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 09.06.2011. 13:09:53 

Pridružio se: 09.11.2010. 11:56:53
Jaoj, nisam bila u gradu zadjih meseci zbog nekog puta i nisam predala taj CV. Mislite da ce mi uvaziti sada, da je pitam mailom,ili tako nesto. Neozbiljno je sto tog obavestenja nema na sajtu. :ua:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 09.06.2011. 13:45:42 
Korisnikov avatar

Ja sam za taj CV cuo razne price. Neko kaze da je kasno, neko da moze i na ispitu... Najbezbednije ti je da posaljes mail.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 09.06.2011. 13:51:09 

Pridružio se: 09.11.2010. 11:56:53
Hvala,kolega!!! to je ovaj mail: novakovicm.fon@gmail.com,je l da?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 10.06.2011. 16:44:26 

Pridružio se: 13.12.2010. 16:16:18
^Da, ovo je mail asistentkinje.

Imam potrebu da sa svima vama podelim informaciju koju sam malopre dobila od profesorke putem mail-a.
Naše vežbanke, koje smo ''morali'' da koristimo umesto sopstvenih svezaka, su jednostavno izgubljene.Lično mene je profesokra opomenula na predavanjima i rekla mi da moram da pišem u onim vežbankama, da ne brinem jer ću to dobiti na kraju semestra i imaću odakle da spremim ispit i kolokvijum(koji sam pala).
Spadam u onu kategoriju koja slabije zna engleski, i nije mi dovoljna knjiga koja je inače svi znamo prepuna grešaka.
U toj vežbanci se nalaze sva pisma, sve teme koje smo radili na predavanjima i vežbama, sve moje neke beleške koje sam smatrala važnim i korisnim za pisanje pisma, i njen odgovor je sada da su vežbanke izgubljene.
A očekujem ''zanimljive teme'' na ispitu, i izuzetno korektno ocenjivanje, kom je ona dosledna, što je poznato mnogima.
A da ne spominjem one poene za dolaske koji su nepravedno dati, jer prvo nije bilo ni reči o tome na početku semestra, i ljudi nisu ni isšli na predavanja, pa onda njeno ne pojavljivanje na čini mi se dva predavanja i o tome ni reči, a zatim ne znam kojom logikom su prebrojani ti dolasi.Ja lično znam da nisam otišla na samo 2 predavanja, a nemam dovoljan broj dolazaka za tih 10 poena dodatnih.
Inače da, taj spisak sa poenima možete naci na vratima njihovog kabineta 404, valjda.Toliko o tome, da nisu mogle čak ni obaveštenje na sajt da okače.
Izvinjavam se zbog dužine posta, ali mislim da dugujem ovu informaciju.Sve ukazuje o ovom predmetu, a koliko i šta traže od nas.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 10.06.2011. 21:31:11 
Korisnikov avatar

Moze li neko ko je isao na predavanja malo detaljnije da kaze sta ce tacno biti na ispitu? :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.06.2011. 11:38:14 

Pridružio se: 15.11.2010. 17:11:52
jel moze da se koristi recnik na ispitu?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.06.2011. 11:41:42 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.04.2010. 09:37:25
^ ne :D

^^imas na sajtu sazetak, gde ti sve pise :)

^^^ a za te dolaske ne vredi pricati ako ne znas o cemu se radi, jer ocigledno nisi dolazila...neki decko se posvadjao sa njom na predavanjima, koji inace nije isao na predavanja redovno, da nije u redu sto ne moze da se ponisti kolokvijum, tako da je ona onima koji su isli na predavanja dala sansu da poprave kolok ako zele, i dala svima jos dodatnih 10 poena...zena je bila maksimalno korektna!

Imas knjigu, i u njoj pisma, ako ne znas engleski bas dobro iz svoje vezbanke, u kojoj si sama pisala pisma, nesto ne bi mogla da spremis ispit kako treba....

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.06.2011. 11:58:45 

^Znam za tu frku oko poništavanja, bila sam na predavanju...kao i onda kad se glasalo.Ne pričam ja o tome, jer valjda je završena ta tema oko poništavanja.Meni ni nije u cilju ponovo to da pokrenem, već da ukažem na nepravdu koju niko nije obrazložio.Potpuno je moja stvar da li bi mi vežbanka koristila i kako, a garantujem da mi je korisnija od knjige.Stvar je u tome što su se napravili blesavi i skorz iskulirali te vežbanke dok sama nisam tražila, a rečeno je da će nam biti vraćene.
I na predavanja sam išla i znam da imam dovoljan broj dolazaka(7 dolazaka na predavanja=14 časova i 3 dolazaka na vežbe=6 časova), ali po njihovom spisku koji je okačen na vratima njihovo kabineta i za koji skoro niko ni ne zna a očekuje na sajtu, ja nemam dovoljan br dolazaka.Zanima me da li se računalo i ono kada se ona 2 puta nije ni pojavila na predavanjima bez ikakvog obrazloženja i bez ikakve nadoknade.A kao i na kolokvijumu, zadaće dovoljnu težinu da određen brj studenata neće moći da uradi ni za prolaz.
Kao i svi, verujem da znate šta znači sopstvena sveska i neke vaše belške koje vama koriste, e pa tako nešto se nalazilo i u mojoj vežbanci.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.06.2011. 12:14:30 
Korisnikov avatar

^ likewise dear :* xDDD
^^ pa pazi, ako kazes da si bila na predavanjima onda znas odakle tih 10 poena, a ti se ne zalis zato sto je "neposteno dala" poene, nego ih ti nisi dobila...mozes da ides kod asist. da ti pokaze te spiskove, neki iz nase grupe su isli... a ja u toj vezbanci nisam nista ni pisala, nije mi bilo potrebno.... masovno su ljudi samo tamo prepisivali recenice iz knjige i tako "pisali pisma", a koliko se secam, nasi su dobili vezbanke, koje su bile na portirnici

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.06.2011. 12:33:10 

^Spiskovi su na vratima kabineta, može da ih vidi ko god se uspenje do gore.
Očigledno me ili ne razumeš ili namerno, samo ne znam iz kog cilja, ovo radiš :) Normalno da se žalim što ih ja nisam dobila jer znam da sam išla i na koliko predavanja, a samim tim čim sam svesna da imam dovoljan broj dolazaka smatram da je nepravda što nemam 10poena..koja je možda zadesila i još nekoga, ali je njegova stvar da li je i koliko flegma pa će u skladu sa tim reagovati.
Ima ljudi koji ''tamo'' nisu samo prepisivali, već pisali pisma svoja, čitali ih naglas i bivali pohvaljeni, e pa te rečenice sam ja konkretno beležila i planirala da koristim.
A ako je to sa portirnicom tačno, to je onda još gore :D Njene reči su da su vežbanke nestale, ne zna ni kako ni gde, neko ih je uzeo...a sad kruži priča da su bile na portirnici.Šta će vežbanke na portirnici?Svako pametan bi ih odatle skolnio i bacio, normalno.
Mada, ne vidim što bi mi rekla da su nestale...mogla je opušteno da mi kaže da sam ja kriva jer su vežbanke bile na portirnici i sama sam kriva jer ih nisam uzela.Tako da nešto ne verujem u tu priču.
No nema ni veze, nebitno je produbljivanje ove teme više, jer ne vodi ni čemu očigledno.
Cilj mi nije ni sa kim da se nastavljam oko gluposti, niti da podržavam ili osuđujem nečiju neodgovornost.Samo na žalost, moj uspeh iz ovog predmeta je u rukama te nečije odgovornosti.
Bila sam od onih koja je išla na prewdavanja u nadi da nešto nauči, jer nemam uslove za dodatne časove i kurseve, na kraju sam ''izvisila'' pošteno...dok se drugima engleski sveo na jurnjavu upisa.Nisam stala ja za tih 10 poena, ali mislim da je poptuno razumno da mi bude krivo..pogotvo kad se oko nečega baš trudiš i angažuješ.
Još jednom izvinjavam se zbgo dugačkih postova.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.06.2011. 12:57:48 
Korisnikov avatar

pokazivala im je spiskove sa svakog predavanja, gde su upisani a gde ne...idi pa se zali...niko tebi nije branio sa te recenice zapises negde, mi smo zapisivali po knjizi i sveskama, ali svojim...a ja sam videla te vezbanke na portirnici!

a to da li je tvoj uspeh u rukama nekog rugog ili u tvojim...ne vredi diskutovati o tome...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.06.2011. 13:10:20 

Pridružio se: 15.10.2010. 13:54:59
ljudi sta se desava sa stranicom predmeta engleskog? ne moze da se otvori a kolliko sam videla i ni jedna druga ne radi...??? kako da preuzmem onda sta treba da spremim za ispit? HELP :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.06.2011. 13:28:54 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2010. 01:48:24
Godina: Padobranac
Smer: UK
http://www44.zippyshare.com/v/89823357/file.html ->BUSINESS LETTER WRITING summary
http://www44.zippyshare.com/v/24226860/file.html ->FORMAT ISPITA IZ ENGLESKOG JEZIKA 2

Izvoli, nadam se da radi. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.06.2011. 14:21:05 
Korisnikov avatar

Moze li neko da objasni sta znaci:
"Svi moraju napraviti memorandum u zaglavlju, osim ako se ne piše u svoje ime.
Pogledao sam:
http://en.wikipedia.org/wiki/Memorandum
ali ocigledno se ne misli na to...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.06.2011. 14:40:26 
Korisnikov avatar

^Ukoliko pises u ime kompanije moras da imas zaglavlje, a ako pises u svoje ime onda ti zaglavlje ne treba....ja mislim da se to odnosi na to.
Neka me ispravi neko ako gresim.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.06.2011. 14:42:33 
Korisnikov avatar

Znam da mnogo smaram, ali sta treba da se nalazi u tom zaglavlju? :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.06.2011. 14:58:28 
Korisnikov avatar

^E to nisam sigurna bas, ali valjda ide ime kompanije, adresa, telefon, mail i sajt....al to proveri jer nisam sigurna uopste.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 12.06.2011. 16:41:03 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.09.2009. 18:46:34
http://www.docstoc.com/docs/6584162/MEMORANDUM-FIRME
ovako bi trebalo da izgleda zaglavlje otprilike

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 199 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća