Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 446 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 07:41:36 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.09.2006. 07:37:57
Godina: III
Smer: IS
Nama je asistentkinja u 101 rekla da cje biti u sredu...tj.danas

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 11:15:25 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.06.2006. 18:06:55
Godina: Dipl.
Smer: ME
IZASLI REZULTATTI!!!
Polozila sam, 7 uhhh dosta ispit vise :yo: :yupi: :clap: :waves: :ziveli: :banana: :aaaa:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 11:22:02 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.01.2006. 20:04:53
Zna li neko kad je uvid,ako uopste postoji?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 11:29:07 
Korisnikov avatar

Verovatno posle nedelju dana kao po obicaju, ipak je to engleski :ljutko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 11:42:08 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.12.2004. 17:09:47
Smer: UK
nemogu da verujem da sam opet pao engleski 2 :udri: :udri: :udri: ovaj put idem na uvid :ljutko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 11:46:02 
Korisnikov avatar

samo napred, ja sam prosli put extra odradila i recenice i prevod i pala, ali nisam mogla da idem na uvid, tako da svi koji misle da su odradili onoh 12 recenica za prolaz, obavezno uvid! :dada:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 12:04:16 
Moderator
Korisnikov avatar

a on je kad :???:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 12:46:40 
Korisnikov avatar

Pitacu sutra kada je uvid, pa cu okaciti ovde!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 13:42:18 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.06.2006. 18:01:18
Godina: IV
polozila 9 :yupi:

sto se tice uvida ,ja sam danas isla do kabineta nema ni profesorke ni asistentkinje niko ne zna gde su ni kad ce doci, navodno je asistentkinja na putu :cool:
a kome treba uvid cisto sumnjam da ce ga biti pre upisa ocena :ljutko:
tako da ljudi prijavite ga za oktobar ;)

Poslednji put menjao alias dana 14.09.2006. 21:57:50, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 14:07:35 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.01.2006. 16:11:37
Nije mi jasno kako na celom engleskom2 u ovom roku samo jedna desetka, a i svaki rok je tako. Nikada vise od jedne desetke. A sto je najgore uvek vise od 50% ocena budu sestice. Kako to da na matematici koja vazi za jedan od najtezih ispita na faksu moze u jednom roku da ima 10-15 desetki, a na engleskom NE. Do kada ce taj engleski mnogima kvariti prosek. Znam da se bez engleskog u ovom trenutku ne moze, ali zar ne moze da se uvede u toku godine neki seminarski koji bi povecao ocene. Ispit iz menadzmenta izgleda otprilike isto (na zaokruzivanje) ali ipak postoji seminarski na dobrovoljnoj bazi koki povecava ocene. Ja primecujem da profesorku ne brine mozda prosek ocena iz njenog jezika (kao i mnoge dr. stvari), mada neke druge prof. brine, zar ne psotoji nije dr. nacin da se sve to dovede malo u red. Mada je za mene vec kasno (mada nisam polozio 2 :( , a iz 3 bi mozda mogao das docekam da se nesto promeni) zasto bi sada i ovi novi brucosi morali isto da nadrljaju. Svaka cast izuzecima kojima engleski povecava prosek mada mislim da je njih malo.
AJDE JAVITE KADA JE UVOD MADA AKO JE KAO NA ENGLESKOM 1 MNOGO NE ZNACI, JER SAM JA DOBIO SAMO SVOJ RAD BEZ TACNIH ODGOVARA I AKO PITAM ZASTO MI OVO POD A) NIJE TACNO ONO KAZE ZATO STO JE POD B) TACNO, A SKORO DA I NE POGLEDA STA SAM JE PITAO.

P.S. A kako je moguce da se jedino iz engleskog ne objavljuje vreme za uvid nego ja treba da pogodim kada je. Kad iz svih dr. predmeta moze zasto je vise taj engleski toliko drugaciji i da li se meni cini da neko ovu profesorku stiti na ovm faksu pa ona moze da se ponasa kao da je bog :ljutko: . A uvek je kao nesto nervozna itd. ne da nista da je pitas. Apslolutno nije za saradnju i previse je podigla nos. Ja mislim da je vreme da ga malo spusti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 16:21:55 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.11.2005. 12:13:51
zasto li se ljudi tako opterecuju prosjekom i ocjenom? pa ja iz dva engleska ima po sesticu, to su mi dvije najgore ocjene ali nikad nisam ni pomislio da ih ponistim niti da je na uvidu probam nateci na sedam. koji ce mi k. desetka ako su mi ostale sedmice i osmice?

uzgred, na uvid ne treba ni ici, samo se iznerviras a nista ne uradis.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 18:53:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.01.2006. 03:22:49
Godina: II
cestitam svima koji su polozili... fora je kada ne uraidite 2 pitanja.. 3 prepisete od pogresne grupe i opet dobijete 7 :P pa malo li je na danasnju skupocu... jos da im ponovo platim 400kinti... nego jel znate da se uis sutra prijavljuje za DZ od 11 do 13... ko ga nije dao eto mu prilike za ustedu... zezam se ;) fala na pomoci svima :D :D :D :D :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 20:17:09 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.01.2006. 20:04:53
Evo sad neki novi rezultati na sajtu ali link ne radi. :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 20:45:16 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.01.2006. 20:31:25
radi ako udjes na rezultate pismenih ispita! odatle otvara,ali tu je samo engleski 3!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.09.2006. 21:33:46 
Korisnikov avatar

Potpuno se slazem sa Ib, engleski znam min za 8, objektivno gledano, nikada do sada nisam morala da ga ucim, sve dok nisam dosla do nase nazovi profesorke. Koja ima tako los akcenat, da se ne veruje usima, za jednu prof.
Ona nije mogla da se potrudi da ode vise od titule mr, a predaje na FON-u, gde su svi magistri na poziciji asistenata. Znaci jedino se ona tu izdvaja. Mislim da stvarno nije u redu to da trpimo s njene strane. Treba se podici peticija protiv nje.
meni stvarno nije tesko da ucim(dala sam 9 ispita), ali kada znam sta ucim,
a ne molim boga da ce da me izvuce za grupicu ljudi koja je polozila.
U junu sam super uradila test i pala, sada znam da sam ga *j*** totalno a polozila sa 7, toliko o tome.
Mora se uraditi nesto povodom engleskog, definitivno!!! :ljutko: :bljak: :ljutko: :pitamse: :nene: :sniper: :svadja: :boc: :ua:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.09.2006. 00:23:51 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2005. 21:01:23
@lb

Ovde je vise puta sazvakana tema o engleskom. jJa pozivam studenta prodekana da se njoj obrati. ja sam iz Eng1 dobio 9 u oktobru (falio mi bod 10), a u junu iz Eng2 sam dobio 10. Ovo sam napisao da ne bi ispalo da pisu samo ogorceni studenti. Prvo, lb u junu je bilo vise od deset 10, ali ono sto ja ne mogu da poverujem je da je uvid tek POSLE upisa ocene, a svi pricaju da je to nase zakonsko pravo da nam oni pokazu pre upisa ocene u indeks. I da, ona ima jake veze na faksu, po mom misljenju dobra je sa prodekanom sa nastavom. Ovo sam napisao i u akciji SUFON-a, ali naravno nikoga nije briga. Samo se naljutila katedra za matematiku koja je i bila jedina dobra.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.09.2006. 11:11:36 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20.01.2006. 03:22:49
Godina: II
a jel neko proverio da li u SRBIJI :yo: moze iz stranih jezika da se ima vise od magistrature.. verovatno nije.. ja cu da vam kaze da ne moze.. doktorati mogu da se pisu ali se brane po stranim univerzitetima gde nije ni malo naivno.. nemojte da pomislite da ja branim profesurku.. daleko bilo.. jeste ona extra lik i sve to ali je totalno neodgovorna i neadekvatna za ulogu koju vrsi..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.09.2006. 13:11:40 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
Vlacke je napisao:
@lb

Ovde je vise puta sazvakana tema o engleskom. jJa pozivam studenta prodekana da se njoj obrati. ja sam iz Eng1 dobio 9 u oktobru (falio mi bod 10), a u junu iz Eng2 sam dobio 10. Ovo sam napisao da ne bi ispalo da pisu samo ogorceni studenti. Prvo, lb u junu je bilo vise od deset 10, ali ono sto ja ne mogu da poverujem je da je uvid tek POSLE upisa ocene, a svi pricaju da je to nase zakonsko pravo da nam oni pokazu pre upisa ocene u indeks. I da, ona ima jake veze na faksu, po mom misljenju dobra je sa prodekanom sa nastavom. Ovo sam napisao i u akciji SUFON-a, ali naravno nikoga nije briga. Samo se naljutila katedra za matematiku koja je i bila jedina dobra.

ako ga pozivash, pozivaj ga mejlom. Meni je cimanje da ischitam ceo forum, a to mi je posao, a kamo li njemu koji nema tu obavezu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.09.2006. 16:40:42 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2005. 21:01:23
Vec sam pisao ovo u temi o akciji SUFON-a, i naravno nista. Ma boli me uvo..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.09.2006. 17:27:33 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
Mozda je profesorki poslat dopis, samo sufonu nije palo na um da negde obelodani ko je sve opomenut ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.09.2006. 18:38:10 
Korisnikov avatar

Sto se tice uvida, rece profesorka da joj se oobrate studenti na onaj njen enterpraiz mail, ima ga u ranijim temama. Treba da se napise ime i prezime, a ona ce sto pre bude mogla da odgovori studentu,gde je on pogresio. Ako i dalje neko hoce da vidi svoj rad morace da saceka pocetak skolske god, jer ona jednostavno te radove nema. Treba je :sniper:

Danas je potegnuta peticija(od nas nekoliko kolega),protiv prof. Engleskog jezika
zalili smo se studentu prodekanu, koji je rekao da ce svasta da joj uradi :D

Kolege koje misle da su sigurno uradile dobro rad, predlazem da posalju studentu prodekanu mail, sto vise tuzbi to bolje za nas.

Sto se tice kolege koji je dobio 10, cestitam. Ali isto poznajem koleginicu koja je dobila sada jedina 10 kojoj i dalje nije jasno kako,sama kaze da nije uradila sve....:zbun:
Toliko od mene....
:hvala:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.09.2006. 18:43:55 
Moderator
Korisnikov avatar

hvala na informacijama :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.09.2006. 00:38:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.06.2005. 17:56:05
icaa je napisao:
Sto se tice uvida, rece profesorka da joj se oobrate studenti na onaj njen enterpraiz mail, ima ga u ranijim temama. Treba da se napise ime i prezime, a ona ce sto pre bude mogla da odgovori studentu,gde je on pogresio. Ako i dalje neko hoce da vidi svoj rad morace da saceka pocetak skolske god, jer ona jednostavno te radove nema. Treba je :sniper:

Danas je potegnuta peticija(od nas nekoliko kolega),protiv prof. Engleskog jezika
zalili smo se studentu prodekanu, koji je rekao da ce svasta da joj uradi :D

Kolege koje misle da su sigurno uradile dobro rad, predlazem da posalju studentu prodekanu mail, sto vise tuzbi to bolje za nas.

Sto se tice kolege koji je dobio 10, cestitam. Ali isto poznajem koleginicu koja je dobila sada jedina 10 kojoj i dalje nije jasno kako,sama kaze da nije uradila sve....:zbun:
Toliko od mene....
:hvala:

Pa taj enterpraiz je mejl od asistentkinje a ne od profesorke, sad ne znam na koji da saljem. Ako je to za uvid uopste tacno

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.09.2006. 10:02:05 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.05.2006. 17:49:10
Godina: Padobranac
Da. ENTERPRAJZ123@yahoo.com je mail asistentkinje!

Profesorka ima na fon.bg.ac.yu

I stvarno nema smisla da se zalite na asistentkinju kada znate ako ste je uopste ikad videli da je super osoba i da uvek hoce da pomogne.

A PROFESORKA..... e pa zalbe na nju ne vrede, jer ko zna zasto..... sve ce mu biti jasno :zbun:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.09.2006. 21:28:00 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.01.2006. 16:11:37
Razumem da svako ima svoje misljenje o ocenama (kojom je zadovoljan, kojom nije) isto tako postujem one koji imaju tako dobroe ocene iz engleskog, ali mislim da je zajednicko misljenje svih da iz engleskog kao i iz svih ostalih predmeta mora da postoji UVID.
npr. ja sad ne znam sta bih mogao da naucim iz engleskog za oktobarski rok jer mi stvarno nije jasno gde sam pogresio (osim sto nisam znao neke reci u prevodu).

Izvinjavam se ali nisam znao da postoji ova tema na nekom drugom mestu, da sam znao odavno bih pisao na nju jer sam odavno ogorcen sa ovim engleskim.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 446 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća