Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21.01.2004. 15:27:14 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.10.2003. 14:46:12
Godina: Dipl.
Smer: ME
Prvi deo je naravno zakljucno sa prvim kolokv(Skupovi-Sistem linearnih jed.).Znaci da drugi deo pocinje sa nizovima pa zakljucno sa asiptotama.Pitanja su ustvari na papiricu na kome se nalazi i pitanje iz 1. i 2. dela.Ja sam imala Gausov algoritam,Bolcano-Vajerstrasovu teoremu i zadatak da resim 4. jednacine pomocu Gausovog algoritma.Inace najcesce je zadatak iz 2. dela.Bile su jos kombinacije -Mesovit proizvod+ bes. male velicine( rece Djurica da je ovo najlaksa kombinacija) :p ,determinate+Kosijeva teorema,Skalarni proizvod+hiperravan.Ima razlicitih kombinacija sa istim pitanjima,kao da ih nije dovoljno :angry: Mene je prof.(nije Lazovic) pitao tri pitanja dva koja su na papiricu i da izvedem ostatke kod Taylerovog polinom!!??? :o

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 01.02.2004. 06:28:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18.07.2003. 18:06:17
Godina: IV
Smer: ME
jel neko zna gde su odgovori za sledeca pitanja:

icon_w00t.gif icon_w00t2.gif icon_w00t.gif
1Uporedjivanje beskonacno velikih velicina
2Neprekidnost funkc. na otvorenom i zatvorenom intervalu. ( zatvoren-tu spadaju Vajstrasove teoreme, ali sta pod otvoren?)
3Globalni ekstremum funkc na odsecku (i dokaz) ??? & ono vezano za potpuno i delimicno uredjene skupove kod relacije poretka-pitanje 4

Your pain, My thrill
.......
.......
.......
I'm poison running through Your veins...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.02.2004. 06:27:59 

Pridružio se: 30.12.2003. 00:17:37
Shto se neprekidnosti tiche, dovoljno je da znash kad je neprekidna na odsjechku, a kad na intervalu, str. 189 + 190, nema Vajershtrasove teoreme u tom odgovoru, ona je posebno pitanje.
Uporedjivanje beskonachno velikih - nema... Ja sam uchila one dvije teoreme iz te lekcije, kad tezi nuli i kad tezi beskonachnosti, mislim da je to jedino shto moze o njima da se kaze...
Odogovor na trece pitanje sam imala zapisan, ako nadjem prepisacu odje.
Dolazi i zadatak, ne zaboravi... Meni su govorili da suzadaci kao na vjezbama, meni je bio duplo tezi, tako da ga profesor i ja zajednichkim snagama jedva rijeshismo...
Srecno

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2