Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 446 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29.06.2006. 19:47:37 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.06.2005. 21:02:53
Godina: Dipl.
Smer: ME
A zamislite kako je tek ovim jadnim starijim generacijama koji nisu ni imali asistentkinju (posto Ana radi tek od ove godine), pa su morali stalno da gledaju tu zenu - ako bi se uopste i pojavila :ua:
Ali znam da je uvek ranije bila fer kad je upisivala ocene. Moj brat je III godina i on je u prvoj godini imao samo Engleski 1 koji je trajao dva semestra. I na kraju su isto imali prevod kao i mi, ali bez gramatike. I on je tu valjda dobio sest, ali mu je upisala 8 :D Naime, svima koji su bili redovni na predavanjima (zapisivala je) je podigla ocenu za dva nivoa. Ali tu je bilo mozda 15-ak ljudi jer njena predavanja bas i nisu popularana... Pitam se zasto :zbun:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.06.2006. 20:29:18 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.06.2005. 21:01:23
Smer: IS
@ Butters
Za sve postoji prvi put :D
Inace rezultate je rekla da ce objaviti verovatno oko 4. ili 5. jula, jer jadna ima preko 1000 radova da pregleda. U svakom slucaju rece da ce biti objavljeni na sajtu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.06.2006. 20:56:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.02.2005. 21:09:15
Ma dajte ljudi pa ovo je uzas, pa zar ne mozemo ni da znamo pravila polaganja. Pitam ja lepo nju da li ima negativnih poena a ona se samo nasmejala i nesto probrbljala za sebe i tako ja lepo cetvrtinu ispita ako ne i vise ostavim prazno jer sam cuo da je ranije bilo negativnih poena pa reko da ne rizikujem.
Ali zar to nije vrlo bitna cinjenica koju treba da znamo, a ona nece ni da kaze kako se ocenjuje.
Totalno sam razocaran, morao sam da vam se izjadam. :(
I ovi koji su engleski jedan polagali u januaru pricali mi da je nikad lakse, da svi prolaze a ovo sto je danas bilo uopste nije bilo lako, daleko od toga. :ljutko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.06.2006. 21:05:09 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.04.2006. 17:50:02
Jedan ortak mi kaze da je on na hodniku pitao za negativne a ona mu rekla da nece biti negativnih ali ce za prolaz treba ti 60% a ako bude negativnih za prolaz je 50% :zbun: :zbun:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.06.2006. 22:35:15 

Pridružio se: 30.01.2006. 17:48:54
a moze li da se polozi eng2,bez prevoda?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.06.2006. 22:45:42 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.01.2006. 11:08:11
Godina: III
Smer: UK
ova engleskinja je jos jednom pokazala da nije normalna. pa kakvo je ono ponasanje???? stvarno je kreten!!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.06.2006. 23:54:21 
Moderator
Korisnikov avatar

ANTONETA je napisao:

Moze ako ti je gramatika tacna

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 00:01:28 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.11.2005. 12:13:51
^stvarno? koliko si siguran, je li to provjerena onformacija? pa zasto bi onda postojao prevod?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 05:22:28 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.05.2005. 15:07:54
Godina: I
i pade forum baš dan kada mi je trebao da vidim nešto iz engleskog.... šit madafaka....

Cash, Rules, Everything, Around, Me
C.R.E.A.M.
Get the money
Dollar, dollar bill y'all

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 07:41:23 
Moderator
Korisnikov avatar

beavis je napisao:
^stvarno? koliko si siguran, je li to provjerena onformacija? pa zasto bi onda postojao prevod?

Tako sam cuo. Pa sigurno da bez prevoda ne mozes da dobijes 7,8,9,10

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 08:39:46 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.07.2005. 10:11:29
i ja sam čuo da engleski može a se položi i bez prevoda ako je tačna gramatika.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 08:57:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13.02.2005. 21:09:15
Raaaa je napisao:
Jedan ortak mi kaze da je on na hodniku pitao za negativne a ona mu rekla da nece biti negativnih ali ce za prolaz treba ti 60% a ako bude negativnih za prolaz je 50% :zbun: :zbun:

Sto znaci da ni ona nije sigurna da li ce biti ili ne, pa ovo je stvarno katastrofa neozbiljno ponasanje, ubedljivo najveca neodgovornost koju sam ja video na jednom ispitu, da nam ne kazu jednu tako bitnu stvar mislim da je krajnje neozbiljno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 09:38:34 
Korisnikov avatar

Iskreno, ja sam se bas zacudio da je uopste dosla na ispit. Cudi me da nije sve prebacila na onu jadnu asistentkinju. A na poslednjim vezbama asist. je izjavila nesto tipa da ce uvid moci samo oni kojima bas bude trebalo za prolaz. Njoj stvarno ne pada na pamet da vuce tolike radove na faks. Pa ako dobijem 10 imam da trazim uvid cisto da bi okilavila ona profesorka. Ovo se pretvara u HATE topic :ljutko: :ljutko: :ljutko: :ljutko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 10:25:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31.03.2006. 12:06:18
Godina: Padobranac
izgleda da profesorka i asistentkinja ne mogu nikako da usaglase prichu da l ima negativnih pa prucahju shta im se cefne... nama (koji smo pocheli da radimo u 18 i 10) je recheno da ima negativnih... sad samo preostaje da chekamo i vidimo da l ih ima ili nema...milsim stvarno :roll:

josh malo hejta na jucherashnju situaciju: profesorka je rekla da ispit pochinje u pola sedam a pocheo je u 18 i 10.. i neki ljudi doshli u pola sedam, a asistentkinja njima: pa, kolege, ispit je pocheo... ali rekli ste da je u pola sedam... jao jeste... ajde udjite... da l treba da kazhem da im nije produzheno vreme i da su radili kao i ostali do 19 i 10? dno dna...

i chuvena rechenica: fakultet je mali... pa izbroj prijave i podeli ispit na nekoliko termina... to je strashno teshko.. debili...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 14:59:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.05.2006. 17:49:10
Raaaa je napisao:
ANTONETA je napisao:

Moze ako ti je gramatika tacna
NE. moras da prodjesh gramatiku pa ti onda pregledaju prevod. Znaci kao na IKT-u : na oba lista morash da imash prolaz.

Kako smo se mi smejali dok je profesorka izbacivala iz hodnika : "AJDE! NAPOLJE! KAKAV INTERNET! AJDE IZLAZI!.... " . Ja ne znam kakva je kao profesor, video sam je samo na prvom chasu. Asistentkinja mi je SUPER. A cuo sam da je profesorka mnogima kojima je falila jedna ocena za uslov dala shestice. A da li cemo mi imati koristi od potpisa sa vezhbi?

Ponovo se ponavlja prichao o organizaciji na Fon-u. Pozivam vas da uzmete aktivno ucheshce u temi Fakultet dezOrganizacionih nauka u FON-Info: Opshte informacije na pocetku prve stranice foruma. UZAS.

Vlacke iznenadio si me sa onim " prva grupa je imala tesku gramatiku" , nije bilo teshko. Teshko je bilo prevesti onaj Frankenshtajn tekst da lichi na neshto. Rezultata nece biti bar 10 dana. Samo njih dve pregledaju radove. A bilo nas je milion. Jaooooooooooo KAKO mrzim da CHEKAM!!!!! :((

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 15:17:02 
Korisnikov avatar

@Marko
Pa prevod je bio kao prvi tekst iz Reading Texts. Ti ako si bio na vezbama onda ti to nije bio problem jer smo to radili. A drugoj grupi je bio ka treci tekst. Brate gde ces lakse od teksta koji vec imas u knjizi. Bolje to nego da izmisli sama. Gramatika je meni bila teska, tipa ona rec "parcel" koju nisam znao ni sta znaci pa nisam mogao da uradim dobro to pitanje. Kao sto rekoh prevod nije mogao biti laksi, jedino ako je tebe mrzelo da ih prevedes a bilo ih je samo 3, a zamisli tek kako ce biti u septembru. Oni ce imati sve iz Reading Texts.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 15:26:28 
Korisnikov avatar

Vlacke je napisao:
@Marko
Pa prevod je bio kao prvi tekst iz Reading Texts. Ti ako si bio na vezbama onda ti to nije bio problem jer smo to radili. A drugoj grupi je bio ka treci tekst. Brate gde ces lakse od teksta koji vec imas u knjizi. Bolje to nego da izmisli sama. Gramatika je meni bila teska, tipa ona rec "parcel" koju nisam znao ni sta znaci pa nisam mogao da uradim dobro to pitanje. Kao sto rekoh prevod nije mogao biti laksi, jedino ako je tebe mrzelo da ih prevedes a bilo ih je samo 3, a zamisli tek kako ce biti u septembru. Oni ce imati sve iz Reading Texts.
E pa bash me briga ja sam engleski sredio. :cool: :D Salim se!!! :D ;) Pa naravno da se isplatilo shto smo bili na vezhbama nego je zez bio prevesti ono da bude kao jedna celina, bar meni, ja posle ispita nisam otvarao knjigu,a ni svestku, ali mislim da su uzete recenice iz prvog Reading teksta i sklopljen tekst,nije uzet bukvalno deo teksta, meni je nekako ....... pjh. Vrlo budjav taj tekst. A gramatiku sa skrkao za par minuta. A teskt sam prepravljao sto puta(pisao obicnom pa brisao) a onda finalnu vrziju hemijskom olofchitzom.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 15:59:57 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.01.2006. 11:08:11
Godina: III
Smer: UK
Pa ljudi da li stvarno mislite da ce ona ono sve da pregleda, moze samo da podeli u grupe i kome se kako padne koja ocena jer i sami znate da nema uvida u radove! :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 16:02:58 
Korisnikov avatar

biljabest je napisao:
Pa ljudi da li stvarno mislite da ce ona ono sve da pregleda, moze samo da podeli u grupe i kome se kako padne koja ocena jer i sami znate da nema uvida u radove! :)
Biljina teorija zavere..... ima smisla.....

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 16:07:13 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.09.2004. 10:00:09
^ stvarno, simpatichna teorija :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 16:23:56 
Korisnikov avatar

Don je napisao:
^ stvarno, simpatichna teorija :D
A da vidish tek kako je Bilja simpatichna. Bombonica :cool: :stid: Tako bih je ... poljubio.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 16:55:36 
Korisnikov avatar

Pa samo neka proba da mi neda da vidim svoj rad. Koliko puta su nam svi rekli da je to njihova zakonska obaveza i nase pravo tako da ako mi to ne bude omoguceno napravicu haos :ljutko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 16:59:39 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.01.2005. 21:34:29
biljabest je napisao:

Ovo je istina. Mnogi kažu da ona baš tako radi. Npr. evo vam Đavolka na forumu (ne znam da li posećuje ovu temu). Kada je pao, otišao je na uvid i ona kaže u fazonu: "Jaoooo, pa ja tebi nisam ni pregledala". I kad je pregledala - on dobio 8!

Nemo' se smejete Bilji, u pravu je. ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 17:26:44 
Korisnikov avatar

Pa nije valjda da nishta ne pregleda.... Malo mi to deluje nestvarno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.06.2006. 17:38:17 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10.11.2005. 12:13:51
a sto nestvarno? pa ja sam cuo za pojedine profesore, istina ne na nasem fakultetu, koji zabodu sestar i ono sto ostane na njemu polozilo je ili obrnuto. i ja bih tako radio, ko ce pregledati hiljadu radova.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 446 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Sledeća