Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23.11.2006. 18:10:21 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2006. 14:25:29
Godina: Dipl.
Smer: ME
ispadoshe "fer" pa su rekli da svi mogu da polazu drugi kolokvijum bez obzira da li su polozili prvi
stim da..ako npr niste polozhili prvi, a drugi polozhite..odgovarate samo prvi deo ali to vazi SAMO u YANUARU..
isto tako vazi i s drugim..ako ste polozili prvi, a drugi ne, mozete polagati samo drugi deo, ali to vazhi samo za JAN rok..

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.11.2006. 19:39:01 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.07.2006. 09:16:11
Godina: II
Smer: IS
zAZA je napisao:
ispadoshe "fer" pa su rekli da svi mogu da polazu drugi kolokvijum bez obzira da li su polozili prvi
stim da..ako npr niste polozhili prvi, a drugi polozhite..odgovarate samo prvi deo ali to vazi SAMO u YANUARU..
isto tako vazi i s drugim..ako ste polozili prvi, a drugi ne, mozete polagati samo drugi deo, ali to vazhi samo za JAN rok..

Moze li se znati poreklo ove informacije? Nesto mi je to mnogo blago

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.11.2006. 20:40:16 

Pridružio se: 08.02.2006. 15:07:08
То се данас на предавању чуло са звучника док је професорка држала микрофон. То значи да идаље постоји сумња да је то неко пустио преко разгласа док је она отварала уста и причала нешто друго. Многе опције су могуће.
Да не кењам - професорка је то рекла!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.11.2006. 21:28:17 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.07.2006. 09:16:11
Godina: II
Ma nemoguce... Sigurno vam je promakao neki podli kez :D Pa sad ce stvarno da trazi i fusnote

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.11.2006. 23:36:55 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.09.2006. 00:07:40
slazem se sa tobom ..cak sam razmisljao da pokrenem datu temu...znaci to bi morali da odradimo iz vise razloga:
1.nije nam toliko olaksano da imamo 4 predmeta vise za uslov,ipak 4 predmeta nije mala stvar
2.nemamo potpunu primenu bolonje nego ne moras da das ispit odejdnom vec imas 2 kolokvijuma
3.generacija koja je upisala prosle godine imala je isti nastavni plan kao mi a za uslov samo 7 predmeta
4.nismo obavesteni na vreme(tacnije jos nemamo pojma kako ce biti)
Tako da kad i ako dodje do toga da lepo organizujemo sve studente i napravimo neki protest.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.11.2006. 23:44:06 
Korisnikov avatar

uradicu kada i ako do toga dodje..mada sam ovde uglavnom naveo razloge ukratko....

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.11.2006. 01:53:30 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2006. 14:25:29
Boza_zvani_Pub je napisao:
ljudi "popustaju" nam zato sto smo mi prva generacija kod koje NE postoji uslov nego cemo morati da "cistimo" ako hocemo da upisemo 2. godinu!
eeeeeerm ja mislim da nije tako, ali mozda sam pogreshio:
naime, to se ne slazhe sa "chlanom 69 statuta fon-a" (ahah al dobro zvuci :D ) daklem,pise:
status plati-pa-se-klati studenta ima.....: UPISAN U DRUGU, ODNOSNO BILO KOJU NAREDNU GODINU, KOJI JE U PRETHODNOJ SHKOLSKOJ GODINI, KAO SAMOFINANSIRAJUCI/BUDZHETSKI STUDENT, OSTVARIO NAJMANJE 37 ESPB...
u organizovanju nastave imate koliko se koji predmet boduje....tako da ja mislim da i dalje treba 7-8 predmeta (zavisi kojih) za uslov, (ali onda si samofinans...)

korrekt me if ajm wrong :fokus:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.11.2006. 08:36:46 

Pridružio se: 21.09.2005. 14:00:03
Jel pisao neko pitanja iz ekonomije, koja su bila, barem neka, da sastavimo neshto za ljude za naredne generacije??A?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.11.2006. 09:35:04 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05.09.2006. 19:13:19
Godina: I
E prodje i ta ekonomija(bar prvi deo).Ja sam cula da je za uslov potrebno 7 ispita,kao i prosle godine.Rekose mi da to pise negde na fax-u :zbun:
Zna li se kad izlaze rezultati iz OIKT-a i menadzmenta??? :pitamse:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: ekonomija show
PostPoslato: 24.11.2006. 10:26:14 

Pridružio se: 20.10.2006. 12:29:45
moze li mi iko reci par recenica povodom KONTROLNOG I iz ekonomije:
Da li sa vredno zaradjenih 10 bodova iz I, mogu izaci na KONTROLNI II. Cuo sam da je prof. rekla da se moze izaci...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.11.2006. 11:05:25 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.11.2006. 16:12:02
Godina: III
Konacno je prosla ekonomija,ne mogu da verujem! :yupi:
Ja sam cula da je za uslov za samofinansiranje 7 predmeta,a za budzet cistis sve,ali nisam sigurna da li je to tako!
I mene zanima kad ce rezultati za OIKT i menadzment,ali za sada nista od toga...
:pitamse: :zbun: Za OIKT su na vezbama rekli do kraja nedelje... :zbun:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.11.2006. 12:01:01 
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jel pisao neko pitanja iz ekonomije, koja su bila, barem neka, da sastavimo neshto za ljude za naredne generacije??A?

Da postoji tema o tome ,zove se isto kao ova....
Sto se tice uslova za prolaz,da bi se racunao da si polozio kolokvijum bilo prvi bilo drugi neophodno je na njemu ostvariti 20 poena.Medjutim kao sto su neki vec rekli moguce je izaci na drugi sa manje bodova ali onda prvi deo moras odgovarati usmeno....

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.11.2006. 17:23:15 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.07.2006. 16:33:51
E ovako, ovo je Sandra juce rekla na vezbama - svako ko je izasao na kolokvijum, nevezano koliko je poena imao, moze da izadje na drugi, ali prvi mora da odgovara usmeno (pod uslovom da polozi drugi, jelte). Ali ono sto je najbitnije je, da za 6 na prvom kolokvijum je 25 poena, a ne 20 kako su svi mislili.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.11.2006. 20:18:21 
Korisnikov avatar

verovatno je tacno ako je to sandra rekla....mada kad smo radili kolokvijum Kraguljka je rekla da je minimum za svaki 20 a ukupno 50 za 6...Medjutim to je bilo pre te price da svako moze izaci na drugi tako da su mozda promenili .dunno :zbun:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.11.2006. 22:41:05 
Moderator
Korisnikov avatar

Pa, meni je svejedno da li mi je falilo 1 ili 6 poena, pao sam u svakom slucaju... Malo je smor zato sto sam pao zbog 2 netacna odgovora al jbg... Oh well, back to the drawing board...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.11.2006. 22:47:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.10.2006. 15:52:10
e, pazite sad..skroz ste me zbunili sa tim da bas SVAKO moze da izadje na drugi!!! Oni studenti, koji su imali od 20-25 poena MOGU da polazu drugi kolokvijum, ali MORAJU DA NADOKNADE DO 50 POENA i onda NE odgovaraju usmeno!! A to je tacno da samo u januaru moze da se odgovara usmeno taj prvi deo. Toliko od PROVERENIH informacija :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.11.2006. 00:15:47 

Pridružio se: 20.12.2005. 00:27:13
ako si imao 20+ poena na prvom, morash da nadoknadish do 50 poena za 6.

ako si pao prvi kolokvijum mozesh da izadjesh na drugi i ako polozish drugi odgovarash usmeno samo prvi deo ali to vazi samo u januaru.

to je poenta cele priche rajt?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.11.2006. 00:19:11 
Korisnikov avatar

Right.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.11.2006. 02:11:17 
Moderator
Korisnikov avatar

Ne, nego ko je imao 24 poena na kolokvijumu je isti kao i onaj ko je imao 1. Izlazi na drugi kolokvijum, ako polozi, polaze prvi deo usmeno.

25 i vise izlazis na drugi kolokvijum, prosao si prvi kolokvijum, manje od 25, pao si i polazes taj usmeno, it's that simple. Koja je onda razlika izmedju onog ko je imao 20 i onog ko je imao 25? Ovaj je kao pao, ali moze da nadoknadi, a ovaj je prosao itd itd...

Dovoljno je sto mozemo i da uopste izadjemo na drugi, ovo bi bilo malo preterivanje...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.11.2006. 02:25:31 

Pridružio se: 22.01.2006. 20:02:32
Godina: Padobranac
Gorbash je napisao:
Ne, nego ko je imao 24 poena na kolokvijumu je isti kao i onaj ko je imao 1. Izlazi na drugi kolokvijum, ako polozi, polaze prvi deo usmeno.

25 i vise izlazis na drugi kolokvijum, prosao si prvi kolokvijum, manje od 25, pao si i polazes taj usmeno, it's that simple. Koja je onda razlika izmedju onog ko je imao 20 i onog ko je imao 25? Ovaj je kao pao, ali moze da nadoknadi, a ovaj je prosao itd itd...

Dovoljno je sto mozemo i da uopste izadjemo na drugi, ovo bi bilo malo preterivanje...

Ово не може да буде тачно, јер је професорка пре колоквијума објашњавала да са 20+ може да се изађе на други, али да у укупном збиру мора да буде најмање 50. Ову нову могућност да они који нису дали услов за излазак на други колоквијум полажу први део усмено професорка је дала после изласка резултата. По овоме што ти кажеш, ми који спадамо у групу 20-25 смо преварени, јер су промењена правила. Не верујем да ће то баш тако да прође, има ту још људи који су у овој групи и побуниће се против тога.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.11.2006. 11:29:27 
Moderator
Korisnikov avatar

Brate, nisi ti prevaren, ti bi bio prevaren da si ti u startu isplanirao da ces imati 20-25 poena i onda da su to u medjuvremenu promenili... Ja samo kazem ono sto je Sandra rekla prekjuce na vezbama i konsultacijama, tj uvidu u radove... Prevareni su oni koji uopste nisu izasli na kolokvijum, i oni sad ne mogu da izadju na drugi kolokvijum, ali dobro to je stvarno glupo, treba da izadjes na kolokvijum bar da vidis kako izgleda i kakva su pitanja, al ajde...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.11.2006. 15:14:45 

Pridružio se: 05.02.2006. 17:04:59
dime je napisao:
Gorbash je napisao:

Ово не може да буде тачно, јер је професорка пре колоквијума објашњавала да са 20+ може да се изађе на други, али да у укупном збиру мора да буде најмање 50. Ову нову могућност да они који нису дали услов за излазак на други колоквијум полажу први део усмено професорка је дала после изласка резултата. По овоме што ти кажеш, ми који спадамо у групу 20-25 смо преварени, јер су промењена правила. Не верујем да ће то баш тако да прође, има ту још људи који су у овој групи и побуниће се против тога.

Tako je,i ja se toga secam.Samo0 je rekla da moramo nadoknaditi bodove na drugom kolokvijumu.

5 minutes later...
"Druze komesare,rascukao sam tenk."
"Dobro,vrati granatu na svoje mesto."

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.11.2006. 23:33:21 

Pridružio se: 23.11.2006. 17:54:15
Minimum za "prolaz" je 20 poena, npr imash 20 na prvom, morash da dobijesh 30 poena na sledecem da bi polozhio ispit s tim shto se ne rachuna kao da si polozhio kolokvijum tj odgovarash taj deo na usmenom ako okinesh drugi i obrnuto.

Na prvom dobijesh 25 poena, ti si taj kolokvijum polozhio ali ti je i dalje potrebno 50 poena za shesticu, dakle treba ti 25 poena na sledecem. Ako padnesh drugi tj nemash 25 poena, odgovarash samo drugi deo poshto se sa 25 poena smatra da si polozhio.

Ja stvarno ne znam shta tu nije jasno :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: pitanje
PostPoslato: 30.11.2006. 22:11:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.07.2006. 19:17:38
Godina: IV
ovako ko na prvom ima 20 a na 2. 40 poea on je polozio.

a sta ako na 1. imamo 40 a na 2. 20-24 ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.11.2006. 22:31:49 
Korisnikov avatar

Trebalo bi da je polozio..tako je barem rekla na polaganju..da bi polozio moras i na drugom minimum 20....ne znam dal se nesto menjalo...

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća