FONForumBETA

FFBETA - beta forum studenata FON-a -
Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1812 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 73  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25.07.2009. 13:47:54 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
Godina: Apsolvent
Smer: UK
Aha. Misliš da će upaliti? Ja sam prebacio pesmu, ali sam zaboravio da je preimenujem. Inače, format je mp3.

Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.07.2009. 16:00:33 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.02.2007. 16:07:16
Godina: Dipl.
Smer: IS
Da, ja sam radio neke sajtove u Joomli, i sa templejtom mi dolazi fotka koja mi ne odgovra i ja samo vidim da li JPG ili GIF, novoj fotki dam isti naziv i prekopriam na isti lokaciju. I funkcioniše, trebalo bi i tebi da radi, ali samo vidi da li imas neko ograničenje što se tiče dužine trajanja pesme.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.07.2009. 16:16:38 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25.07.2008. 01:29:51
Godina: IV
Smer: ME
Gasi mi se Win 32 Host proces i to iskljucivo kada se nakacim na net (ADSL, Beotel, preko modema). Izbaci mi obavestenje da se Win 32 morao ugasiti, bla, bla, internet vise ne radi, kada kliknem na ikonicu u taskbaru za konekciju, samo zatreperi prozorci i kada klikcem vise puta, uspem da vidim da je Status Disconnected. Dok se sve ovo desava, skin Windowsa se prebaci na onaj basic, pa se ponovo vrati na XP. I onda otkaze i zvuk - nesto sere da nema mixera. Da li se neko nekada susreo sa ovakvim problemom? Ja sam ranije ovo resavao skidanjem nekog oficijelnog patch-a, ali sada sam na nekom budjavom caletovom laptopu gde to ne pomaze. :/

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.07.2009. 17:17:35 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.02.2008. 17:23:56
Godina: Padobranac
Pa ovo mi zvuči da je virus koji gasi sistemske procese i drajvere... Ako neki kvalitetniji AV program ne detektuje ništa pri full scan-u, najbolje format C: :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.07.2009. 18:46:12 
Moderator
Korisnikov avatar

Ma format C: je uvek najbolja stvar, ali me sada stvarno mrzi. Fora je sto mi se ovo desavalo i sa starim kompom i starim laptopom, ali je uspevalo sa patchom koji je bas za Win 32 gasenje. :/

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.07.2009. 00:08:16 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.10.2007. 19:47:00
LALA je napisao:
Da, ja sam radio neke sajtove u Joomli, i sa templejtom mi dolazi fotka koja mi ne odgovra i ja samo vidim da li JPG ili GIF, novoj fotki dam isti naziv i prekopriam na isti lokaciju. I funkcioniše, trebalo bi i tebi da radi, ali samo vidi da li imas neko ograničenje što se tiče dužine trajanja pesme.

Pokušao sam. Neće. :( Čak je kraća pesma. Sve sam probao. Svejedno, hvala ti na pomoći.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.07.2009. 14:36:21 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 20:43:10
@Prince Charming
Nikakav patch ti nece pomoci... to ti je posledica worm-ova, i to vise njih koji rade simultano... prvo proveri sta ti se sve boot-uje sa windowsom (od programa i servisa) tu ti cuci problem, ako se ne snadjes sa tim najlakse ti je da skines neki cleaner, koji ce da ti poskida te gluposti...

ovaj zna znanje... samo pazi resetuje ti sva podesavanja na system default
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

@Milosh A3
Jedino da otvoris taj deo gde ti je muzika sa "SWF Decompiler Premium" rastavis ga promenis i vratis... ali ako nije tvoj sajt ovo ti dodje kao razbijanje tudjeg koda...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 01.08.2009. 17:41:33 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27.10.2007. 11:22:31
iz nekog razloga kod devojke na kompu (windows xp sp3) kaspersky 2009 boga nema da proradi, vec konstantno ima disable-ovan protection i ne prima update-ove i ne dozvoljava da se ista od toga promeni.
aktivirao sam trial, da ne bude zabune da je key blacklistovan.
pogasio sam windows firewall i te mazalice, deinstalirao do tada nefunkcionalan nod32 i nakon deinstalacije obrisao njegove foldere iz program files i registry-a, medjutim kaspersky i dalje peva istu pesmu.
ima neko predstavu o cemu se radi?
je li do windowsa ili je nod ostavio neke svoje zaostatke ili je nesto trece u pitanju?

sifra: nesrecni blizanac.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.08.2009. 23:46:52 
Moderator
Korisnikov avatar

OK, poludeo sam. Online sam, torenti se skidaju u najvece, nekako sam uspeo da se nakacim na MSN, ali Chrome ili bilo koji drugi browser ne konstatuju da sam online. Tj. puste me na neki sajt nakon 50 refresh-a. Last.fm (ako neko zna sta je) isto baguje (skrobluje jednu pesmu, ostale ne, zadrzava se na prethodnoj), i ovo dve pojave se uvek desavaju u isto vreme. Messenger je kao problem u serveru video portove i firewall (iskljucen mi je Windowsov).

Ako neko ima bilo kakvu ideju... nije virus, sistem je skroz cist... ne znam sta mu je koji...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.08.2009. 00:17:28 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
Takodje da imas skajp i on bi se zakacio bez problema :cool:

Axa ko je car a? Kako kidam compove uh...
Sem sto se to i meni desava :smaras: jbg ali za to obično krivim dobavljače neta

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.08.2009. 03:00:51 
Moderator
Korisnikov avatar

Sve bi to bilo super da baguje jos neki laptop. Bukvalno kod burazera sve radi, a meni sve baguje. :/

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.08.2009. 10:19:40 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.09.2003. 09:43:08
Visegodisnje sredjivanje kompjutera raznoraznim ljudima me je naucilo da je mnogo veca verovatnoca da komp baguje kod osobe koja ne zna bas najbolje da ga koristi. Prosto je neverovatno sta sve uspeju da mu urade, a da toga nisu ni svesni.

Ne mislim ovim da kazem princu da ne zna da koristi komp, vec samo to da sam naucio da ako neki antivirus ili nesto slicno ne resi problem (ili ako neko brzo ne provali u cemu je problem), da je bolje i brze samo uraditi format i staviti sistem ispocetka.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.08.2009. 10:37:22 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.10.2007. 16:55:15
Prince Charming je napisao:
OK, poludeo sam. Online sam, torenti se skidaju u najvece, nekako sam uspeo da se nakacim na MSN, ali Chrome ili bilo koji drugi browser ne konstatuju da sam online. Tj. puste me na neki sajt nakon 50 refresh-a. Last.fm (ako neko zna sta je) isto baguje (skrobluje jednu pesmu, ostale ne, zadrzava se na prethodnoj), i ovo dve pojave se uvek desavaju u isto vreme. Messenger je kao problem u serveru video portove i firewall (iskljucen mi je Windowsov).

Ako neko ima bilo kakvu ideju... nije virus, sistem je skroz cist... ne znam sta mu je koji...

Ajde prvo proveri kakav ti je internet! Jel imas kablovski,adsl? Taj problem se desavao ranije na sbb kablovskoj, HTML iz nekog razloga nije hteo da radi kako valja, recimo mogao si da download bilo sta max brzinom, ali zato za google trebalo 5 min da otvori! Kolko vidim imas bas taj problem... odradi jedan internet speed test http://forum.sbb.rs/brzinomer ako uspes...

^^btw, format je uvek poslednja opcija...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.08.2009. 11:34:29 
Moderator
Korisnikov avatar

Pa rekao je da kod burazera sve normalno radi, a predpostavljam da je pod burazer mislio rodjeni brat ciji se komp na isti nacin kaci na net.

I format jeste poslednja opcija, ali ako ti za resavanje problema treba nekoliko puta vise vremena nego za dizanje novog sistema onda to gubi smisao.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.08.2009. 11:54:12 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09.10.2007. 16:55:15
U tom slucaju je mozda ruter problem... Takodje treba skinuti windows defender, ima na microsoftovom sajtu, i njega pustiti da iskenira ceo hard. Mozda neki programcic pravi problem...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.08.2009. 12:43:53 
Moderator
Korisnikov avatar

Format sam radio vec dva puta. Nije da sam neki ekspert sa kompovima, ali realno, znam sta radim (u vecini slucajeva). Nocas sam reinstalirao sve (cak sam sredio onaj Generic Host problem, mislim da sam konacno sastavio magicnu kombinaciju) i za sada radi. Sada cu da gledam da li ce ponovo da zabaguje i ako zabaguje, sta sam tada radio. Mozda ja bas instaliram neki program u tom trenutku i unistim sve. :/

Meni je vremenom format postala jedna od primarnih opcija ako ne znam da prepoznam nijedan simptom "bolesti". Za 2 sata je sve gotovo i bas me briga koji mu ja djavo bio (naravno, ovo nije bas najpametniji stav, ali je najisplativiji).

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.08.2009. 13:09:51 
Moderator
Korisnikov avatar

Cek, tebi je odma posle formata bio taj problem? Pa da nije onda zaista problem u ruteru, mada mi je veoma cudno da samo jednom kompu zbog njega zeza port 80.

I da potvrdimo - jel imas dva racunara na ruteru i samo jednom zeza? Ako nije to slucaj, sta je?
Kada je poceo da ti zeza komp - da li si radio u to vreme nesto?
Da li ti zeza net i kada su iskljuceni torenti?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.08.2009. 13:17:56 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.11.2006. 19:50:36
Meni je sajtove otvarao po pola sata. Stalno sam dobijao 'Connection has timed out'. Fora je u tome da kada skines nesto masivno sa neta, ruter pocne da buguje. Samo ga resetujes i ocistis browser cache.
:cool:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.08.2009. 13:31:13 
Moderator
Korisnikov avatar

@lisica
Poceo je da baguje dva dana nakon reinstalacije. Jedino cega se secam da sam radio kada je to pocelo (prvo nisam ni primetio) jeste da sam instaliravao i radio u Photoshopu.

Beotelov je adsl i kuci u Zajecaru i ovde. U Zajecaru i ja i burazer kacimo laptop na modem (da li zelim da kazem ruter?), s tim sto na mom se ubaguje, na njegovom ne. Kada sam se vratio u BG pre neki dan, sve je radilo normalno dva dana i kao sto sam rekao, dok sam radio nesto u PS-u, last.fm progra je poceo da preskace skroblovanje pesama i browseri mi nisu konstatovali konekciju iz prva 10 puta.

Zeza net i kada su iskljuceni torenti. A interesantno je da kada konacno uspem da skidam nesto u samom chrome-u, a nece da otvori nijednu stranicu, download ide normalnom, ful brzinom. Znaci, pravi download fajlova u svakom trenutku radi, ali otvaranje strania ne. :/

@Run Jah
Cak sam 3 puta reinstalirao modem (ruter?) i nije bilo nikakvog pomaka. Evo, za sada sve radi i nadam se da ce raditi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.08.2009. 20:34:48 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2006. 15:06:36
pasmater , instalirao sam xp na novi laptop, i sve je kul, ali mi ne radi jutjub.:/

evo kako ga otvara, a klipove ne mogu da pustim :

http://farm3.static.flickr.com/2481/386 ... bd95_b.jpg

jel zna neko u cemu je fora?probao sam da reinstaliram flash, javu, i nista...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.08.2009. 20:41:20 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
meni se to desava, ali jednom u mesec dana samo otvorim isti link u novom tabu i onda bude ok

probaj jos neki drugi browser ili reinstaliraj mozillu (uninst inst, nemoj repair)

nista pametno mi ne pada na pamet at the moment

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.08.2009. 21:10:45 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2006. 15:06:36
ae probacu, mozda je zbog firefoxa.instalirao sam ovaj najnoviji 3.5.2.
a ne desava mi se sa drugim sajtovima koji na isti nacin emituju te klipove, neam pojma, samo jutjub...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.08.2009. 21:48:48 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19.06.2007. 20:50:12
Nešto me zeza zvuk na hd filmovima. Naime, pre nekog vremena je to počelo reinstaliranjem zvučne kartice (krckao mi je zvuk pa sam uradio reinstall), i posle toga mi je windows XP prijavljivao neki error p17.dll i Audio Device on High definition Audio Bus missing ili tako nešto. Googlovah i pronađoh da mi fali taj drajver (koji sam greškom obrisao sa zvučnom karticom)? i skinuh Microsoft Universal Audio Architecture Bus Driver for High Definition Audio koji je neki kao obavezni pre-driver ako sam ja dobro skapirao. Međutim, meni zvuk na hd filmovima i dalje zeza. Da li možda što sam prvo instalirao svoju creative zvučnu karticu pa tek onda ovaj Microsoft Universal Audio...? Mislim da sam zeznuo stvar kada sam izbrisao realtekov neki drajver (to je valjda integrisana zvučna sa pločom), misleći da dva zvučna drajvera (Realtek i Creative ne mogu da budu kompatibilni). Ima li neko predlog šta da radim?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.08.2009. 13:47:39 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.02.2007. 11:36:48
Треба ми неки chat, као фејсбук или гмеил, за сајт да га убацим и прилагодим мојим корисницима и систему логовања. Да ли неко зна неки добар ajax/jQuery chat, али да је пробао да га убаци и да функционише? Не мора бити неко чудо, нека буде једноставан.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 31.08.2009. 10:08:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16.05.2008. 22:08:51
Godina: III
Ima stvarno dosta....ja sam za ove tvoje kljucne reci nasao dosta skripti, ali evo, ova je bas facebook-like:

http://anantgarg.com/2009/05/13/gmail-f ... uery-chat/

Besplatna je, krajnje jednostavna, pa pokusaj.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1812 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 73  Sledeća