FONForumBETA

FFBETA - beta forum studenata FON-a -
Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 965 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 39  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: MASTER 2012/13
PostPoslato: 26.09.2012. 16:05:52 

Pridružio se: 03.02.2009. 22:06:54
Godina: III
Smer: UK
Odbrana diplomskog zakazana za 10.okt, i sta sad, ja da se prijavim na konkurs, uplatim, a sta ako mi zakazu predaju dokumenata pre 10og? I jel ja dobijam uverenje o diplomiranju i uverenje o polozenim ispitima onog dana kada diplomiram?

Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 26.09.2012. 22:57:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28.09.2006. 00:07:40
Godina: Dipl.
Smer: IS
Ceka se obicno par dana, posto mora dekan da potpise.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.09.2012. 09:26:37 

Pridružio se: 23.07.2012. 11:50:22
Godina: Padobranac
Jel zna neko koliko ljudi se prijavilo do sada?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.09.2012. 11:34:16 

Pridružio se: 26.09.2012. 16:27:14
Smer: ME
buduce kolege,cuo sam da postoje neki rokovi koji su bili proslih godina,pa me zanima da li ih ima na nekom sajtu ili gde vec,da vidim o cemu se to radi,i sta nas odprolike ocekuje...pozz

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.09.2012. 12:44:51 

Pridružio se: 28.05.2012. 10:24:52
aragornRSB je napisao:
Jel zna neko koliko ljudi se prijavilo do sada?

I mene ovo zanima!
moj br prijave je bio 47

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.09.2012. 13:01:17 

Pridružio se: 23.07.2012. 11:50:22
Moj je bio 170 a predao sam dokumenta prekjuce. Kada sam pitao o broju prijavljenih, devojka iz sluzbe mi je na finjaka iskulirala odgovor uz frazu "na vasem smeru ima dosta mesta"... Jeste da nije najvaznije koliko se ljudi prijavilo, tim pre sto ce taj broj prijava da raste sto je konkurs blizi kraju, ali opet nije los neki check-in :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.09.2012. 13:44:08 

slazem se,check-in je dobrodosao. :D ja sam konkurisala na dhn,pa pretpostavljam da ce biti guzva :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.09.2012. 14:43:34 

Pridružio se: 26.07.2012. 13:13:06
Pozdrav, imam jedno pitanje za studente sa FON-a. Kome da se obratim ako imam problema sa predajom dokumenata u master sluzbi na FON-u. Naime, zavrsio sam Menadzment u turizmu na Prirodno-matematickom fakultetu u Novom Sadu. Posto nisam bio siguran na koji smer mogu da konkurisem (Menadzment i Organizacija ili Menadzment DHN), zvao sam i razgovarao sa ljudima u master sluzbi FON-a, i predlozili su mi da bih ja licno bio siguran i znao koje knjige da nabavim, da zovem PMF u Novom Sadu i pitam za polje akreditacije za moju godinu upisa i moj smer. Tako sam i uradio, i rekli su mi da je obrazovno-naucno polje Prirodno-matematicke nauke, a naucna oblast Geonauke. Prema ovome i mogucnosti konkurisanja koje su istaknute na sajtu FON-a, mogu upisati Menadzment i Organizaciju. Sa studentskom sluzbom FON-a sam razgovarao jos sredinom maja i takav je bio odgovor. U utorak je trebalo da predam dokumentaciju, da bi mi rekli kada sam dosao da ne mogu da mi uzmu dokumenta i da postoji problem oko akreditacije mog fakulteta u smislu polja akreditacije. Rekao sam im da sam proverio i kada sam razgovarao sa njima, ali nije vredelo. Receno mi je da licno nabavim akreditacioni list sa PMF-a za moj smer i moju godinu upisa i da im donesem na uvid i da ce tek onda prihvatiti moja dokumenta. I uz to su mi pokazali dokument sa sajta komisije za akreditaciju da je moj smer 2008. akreditovan u polju DH nauka (ja sam po programu upisa od 2006. godine) i da je to problem. Na sajtu mog fakulteta, stoji dokument za akreditaciju iz 2009. godine koji govori da su kao sto sam i gore naveo, Prirodno-matematicke nauke. Nemoguce je da se polje akreditacije tako menja iz godine u godinu i posto je vreme pribavljanja dokumenta o akreditaciji za 2006. godinu i moj smer minimum 3 nedelje (sve mora pismeno, u formi molbe, kako su mi rekli u sluzbi PMF-a), i posto sam na 150km od Novog Sada, nema ni teorijske sanse da pribavim taj dokument u razumnom vremenu. Rekao sam u master sluzbi FON-a, da nije na meni da pribavim taj dokument jer mi to nisu ranije trazili, i da ako mi ne veruju ili ih toliko zanima, da sami zovu PMF i provere, ali su odbili moj predlog. Problem je u tome sto sam gradivo za prijemni gotovo vec spremio (za Menadzment i Organizaciju). Sta mi predlazete, kome da se obratim da bih resio svoj problem? Da li da se obratim dekanu fakulteta ili nekom drugom?
Hvala unapred na odgovorima.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.09.2012. 17:28:09 

Pridružio se: 16.09.2012. 22:24:34
I ja sam imala isti problem,takodje sam zavrsila PMF u NS smer-menadzer u turizmu. Dve nedelje sam pokusavala da utvrdim u kom polju je akreditovan nas smer. Menu su rekli da su multidisciplinarne,medjutim na fonu kazu da moram da im naveden tacno polje drustvenih ili prirodnih nauka. Pisala sam molbu PMF-u da mi poslaju tu potvrdu o tome,jos mi nije stigla. Na kraju sam kupila knjige i spremam menazment dhn,sad ne znam treba da idem da predam dokumenta u ponedeljak, utorak, mada su mi ovi iz sluzbe rekli da je na kraju verovatno ipak DHN.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.09.2012. 18:58:57 

maki_87 je napisao:
I ja sam imala isti problem,takodje sam zavrsila PMF u NS smer-menadzer u turizmu. Dve nedelje sam pokusavala da utvrdim u kom polju je akreditovan nas smer. Menu su rekli da su multidisciplinarne,medjutim na fonu kazu da moram da im naveden tacno polje drustvenih ili prirodnih nauka. Pisala sam molbu PMF-u da mi poslaju tu potvrdu o tome,jos mi nije stigla. Na kraju sam kupila knjige i spremam menazment dhn,sad ne znam treba da idem da predam dokumenta u ponedeljak, utorak, mada su mi ovi iz sluzbe rekli da je na kraju verovatno ipak DHN.

O pa Maki, znamo se sigurno, generacija smo 2006, koja ti bese? :) Ma znas kako, ja sam ih na vreme pitao i prica je takva kakva jeste... I ja pokusavam da nabavim tu potvrdu preko jednog profesora sa tehnoloskog novosadskog fakulteta, ali znajuci kakva je administracija PMF-a, nisam siguran da ce i on moci da dobije potvrdu u dogledno vreme... a ne pada mi na pamet da citam gradivo za DHN, lepo sam ih pitao sta i kako... Ako ne mogu da upisem menadzment i organizaciju, bataljujem i trazim 10.000 koje sam im uplatio vec.

A inace, po FON-u, koji gledaju sajt komisije za akreditaciju, 2008. nas smer je akreditovan u DH naukama... a inace, na sajtu naseg departmana stoji dokument o akreditaciji koji je potpisala ista ta komisija za 2009. godinu da je akreditovan u oblasti prirodno matematickih nauka... Tako da ne znam ko je lud ovde, i da li se oblast akreditacije moze menjati svake godine (cak i da su interdisciplinarne za nasu godinu upisa, kako ti kazes, onda nema ogranicenja za smer na koji mozes da konkurises). Meni su rekli kada sam ih zvao da su u oblasti Prirodno-matematickih za nasu godinu upisa. A koliko vidim po zadnjem popisu akreditovanih fakulteta, ceo PMF je u oblasti prirodno-matematickih nauka (dok recimo za poljoprivredni u toj listi stoje 3 oblasti akreditacije, zavisno od smera).

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.09.2012. 19:53:22 

Pridružio se: 10.09.2012. 13:09:25
Ja mislim da nama iz leksikona nece biti Racunovodstvo,Softversko inzenjerstvo i Statistika.... moja procena.... jer to nije za nas smer...... slazete se ili ne? :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.09.2012. 20:33:42 

E pa sigurno se onda znamo,ja sam beogradska grupa, zavrsila sam u januaru ove godine. Joj znam uzas stvarno su neozbiljni oni sa PMF-a ne mogu da verujem da ni sami ne znaju kako im je smer akreditovan. Meni su na fonu rekli da po zvanju -menadzer u turizmu mi pripadamo DHN-u tako da ja spremam taj prijemni. Videcu kad odem da se prijavim sta ce mi reci:)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.09.2012. 20:44:10 

maki_87 je napisao:
E pa sigurno se onda znamo,ja sam beogradska grupa, zavrsila sam u januaru ove godine. Joj znam uzas stvarno su neozbiljni oni sa PMF-a ne mogu da verujem da ni sami ne znaju kako im je smer akreditovan. Meni su na fonu rekli da po zvanju -menadzer u turizmu mi pripadamo DHN-u tako da ja spremam taj prijemni. Videcu kad odem da se prijavim sta ce mi reci:)

Videcemo, i ja dobih neke preliminarne informacije o tom famoznom papiru, ali nista nije sigurno jos... Nista, ceka se i dalje :) A ne verujem da se znamo, ako si iz beogradske grupe...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 27.09.2012. 22:07:54 

Vazi, javicu ja kad odem da predam dokumenta i kad mi stgne ta potvrda:)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.09.2012. 01:48:07 

Prijavila sam se elektronskim putem na konkurs, da li znate mozda da li mogu da predam dokumenta posle roka koji su mi poslali,a to je 1. oktobar, posto ne znam da li cu stici dokumenta da pribavim:)?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.09.2012. 08:35:50 

nodi je napisao:
Ja mislim da nama iz leksikona nece biti Racunovodstvo,Softversko inzenjerstvo i Statistika.... moja procena.... jer to nije za nas smer...... slazete se ili ne? :)

ja se slazem,ali ipak mislim da racunovodstvo moze da upadne... a ova dva preskacem zajedno sa operativnim-sta-vec-bese.... :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.09.2012. 10:59:00 

marriem je napisao:
nodi je napisao:

ja se slazem,ali ipak mislim da racunovodstvo moze da upadne... a ova dva preskacem zajedno sa operativnim-sta-vec-bese.... :D

:D :D :D :D :D :D Da, citava konfuzija u glavi... :/ Inace, kako tebi ide ucenje? :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.09.2012. 13:17:20 

Sto se ucenja tice, ono sto ucim danas, zaboravim vec sutra, ali sam veoma zadovoljna kako danas znam :invert:
ma ja kapiram osnovno, ali bojim se da oni daju kvarna pitanja (za strebanje doslovnog sadrzaja), jer se veliki br ljudi prijavi pa moraju nekako da smanje konkurenciju.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.09.2012. 14:48:40 

Pa da, da ne budu dali pitanja iz onih delova za koje mi mislilmo da su 'nebitni'...... :ljutko: A je l' imas mozda informaciju koliko se do sada prijavilo na nas smer, otprilike? :zbun: :ovaj: :pitamse: tj.Nek' napise neko, ako zna. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 28.09.2012. 20:58:14 

Pridružio se: 23.08.2012. 18:02:11
Molim vas, neka neko napise ako zna koliko se ljudi prijavilo na DHN smer :pitamse:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.09.2012. 09:15:22 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.06.2007. 09:15:04
Koja je fora sa onim kontakt telefonima master sluzbe, je l' su ih promenili il' sta?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.09.2012. 16:58:08 

Moj broj prijave je 433, ne znam da li to znaci da je toliko ljudi prijavljeno do sada?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.09.2012. 17:03:03 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.08.2012. 22:34:50
maki_87 je napisao:
Moj broj prijave je 433, ne znam da li to znaci da je toliko ljudi prijavljeno do sada?

Jeste.
To znaci to. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.09.2012. 17:33:53 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.06.2011. 21:32:50
Eraserhead je napisao:
Koja je fora sa onim kontakt telefonima master sluzbe, je l' su ih promenili il' sta?

Ako si zvao u petak, mislim da master služba nije radila taj dan. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29.09.2012. 20:05:17 

Pridružio se: 29.09.2012. 19:58:50
I mene interesuje broj prijavljenih na DNH-u...

Koliko vidim ovde svi idu na dhn :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 965 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 39  Sledeća