Započni novu temu Odgovori na temu  [ 261 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2009. 21:05:04 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.03.2008. 23:11:55
Postovi: 4202
Lokacija: Jerk-ovic Bros.
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Ja ne mogu ni da ga skinem. I neću više ni da pokušavam. Imam onu verziju sa torrenta i na nju ću da stavim serijal sa msdnaa.

_________________
Potpis.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2009. 22:19:45 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.09.2002. 14:12:18
Postovi: 6516
Lokacija: Zemun
Godina: Dipl.
Smer: ME
Ako pokušavaš da skineš Ultimate verziju, onda ne može, jer ta verzija nije ni predviđena za MSDNAA i nemam pojma kako se pojavila na DL listi.

Ali bolje što ne možeš, jer ljudi masovno imaju problem sa skinutim fajlovima.....

_________________
"Ništa nije sveto,
sve je bruto i neto,
sve je zabava ..."

Hladno pivo, Knjiga žalbe, Pitala si me, 2007.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 09.09.2009. 22:39:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.03.2008. 23:11:55
Postovi: 4202
Lokacija: Jerk-ovic Bros.
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Ma ne, ja pokušavam onu pro. Ovo što ja hoću je moglo sa vistom. Kad ukucaš serijski broj sa msdnaa, on ti ponudi da instaliraš samo vistu business, tako da pretpostavljam da će i sada biti sa win 7 pro.

_________________
Potpis.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 10.09.2009. 13:45:55 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.02.2008. 17:23:56
Postovi: 3567
Godina: Padobranac
Smer: IS
Ja sam pre dve nedelje skinuo isti taj Win7 Pro x86 i nisam imao nikakvih problema sa tim downloaderom i checkerom. Tad mi je OS bio Vista x86 SP2. Međutim, desilo mi se isto što i tebi kada sam skidao Visual Studio 2008 na XP-u x86 SP3. Mogu da se kladim da imaš XP :D


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2009. 10:14:58 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.09.2002. 14:12:18
Postovi: 6516
Lokacija: Zemun
Godina: Dipl.
Smer: ME
Da, imam XP. Ako je objašnjenje, kakim im se u downloader :srba:

_________________
"Ništa nije sveto,
sve je bruto i neto,
sve je zabava ..."

Hladno pivo, Knjiga žalbe, Pitala si me, 2007.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.09.2009. 10:23:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.03.2008. 23:11:55
Postovi: 4202
Lokacija: Jerk-ovic Bros.
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Ja nemam xpo, ja imam win7 betu. Nemoguće da je do toga.

_________________
Potpis.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.09.2009. 20:44:48 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.05.2003. 14:01:17
Postovi: 3331
Lokacija: Fontana NBG
Godina: Dipl.
Smer: IS
Pitanjce: XP SP3 onaj jedan key koji se dobije , može da aktivira XP samo jednom ili može 2,3 puta ? Ako rešim da reinstaliram Win recimo :)

_________________
A Smile Can Hide A Thousand Words..


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.09.2009. 21:09:35 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.09.2002. 14:12:18
Postovi: 6516
Lokacija: Zemun
Godina: Dipl.
Smer: ME
Može više puta.
Aktiviraćeš ga uspešno i ako promeniš neki hardware ili celu mašinu, ali ako sa više mašina budeš stalno (ili naizmenično) skidao update-ove, verujem da bi blacklistovali ključ.

_________________
"Ništa nije sveto,
sve je bruto i neto,
sve je zabava ..."

Hladno pivo, Knjiga žalbe, Pitala si me, 2007.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.09.2009. 21:33:27 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.02.2008. 17:23:56
Postovi: 3567
Godina: Padobranac
Smer: IS
Nisam siguran, ali čini mi se da baš negde u Microsoftovom disclaimeru piše da je moguće menjati hardver jedne mašine do 3 puta ili tako nešto, a da se pritom može ponovo normalno reaktivirati. A posle toga treba da ih zoveš telefonom.

A Pedja to što kažeš za više mašina, ja sam pre jedno godinu dana imao Vistu sa istim MSDNAA ključem na dva kompa i nije pravio problem. I baš sam se čudio što nisu blacklistovali. Doduše, to je trajalo jedno mesec dana maksimum, posle sam na drugi komp stavio neki drugi OS.

Inače, dodao bih zanimljivu i korisnu stvar ako se neko ikad nađe u takvoj situaciji: Dok sam imao Vistu, desilo se da sam stvarno mnooooogo puta menjao hardver i stalno nešto ponovo reaktivirao i u jednom trenutku nije htelo više! I onda je fora da odete na ono "Activate by phone", izaberete Srbiju i da pozovete tamo napisan broj telefona Microsofta Srbije (neki običan 011 broj), ali pozovite taj broj isključivo kada sunce ne sija napolju! :D Dobićete redirekciju na američki govorni automat (i to po ceni lokalnog poziva :D) i on će da vam traži da unesete one generičke brojeve, posle čega će vam izdiktirati nazad brojeve koji odgovaraju njima, njih unesete, kliknete finish i voilà - thank you for activation :yo:


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.09.2009. 22:40:50 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.09.2002. 14:12:18
Postovi: 6516
Lokacija: Zemun
Godina: Dipl.
Smer: ME
Ili pozovete u radno vreme, javi se ljubazni MS operater na srpskom, izdiktirate one brojeve i dobijete aktivacioni ključ...na srpskom :)
Nije zgoreg da ga pišete na papir i kucate u isto vreme. Zbog provere broja.

Ovo nisam radio za MSDNAA, ali jesam više desetina puta za regularne Prozore...

_________________
"Ništa nije sveto,
sve je bruto i neto,
sve je zabava ..."

Hladno pivo, Knjiga žalbe, Pitala si me, 2007.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.09.2009. 09:25:49 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.03.2004. 21:34:06
Postovi: 4616
Lokacija: New Whitecity
Godina: Dipl.
Smer: IS
XP sa MSDNAA može da se aktivira preko interneta 2 puta, ako se razlikuje hardver. Lično iskustvo. Posle toga telefonu ruke i zovite MS kancelariju kod nas, ne prave problem. Za isti hardver sačuvajte fajlove wpa.bak i wpa.dbl, pa ih vratite iz safe moda posle instalacije.

_________________
- Do you expect me to mock?
- No, Mr Bourne, I expect you to lie.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.09.2009. 18:51:31 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.09.2002. 14:12:18
Postovi: 6516
Lokacija: Zemun
Godina: Dipl.
Smer: ME
Ili jednostavno kliknemo activate? :)

_________________
"Ništa nije sveto,
sve je bruto i neto,
sve je zabava ..."

Hladno pivo, Knjiga žalbe, Pitala si me, 2007.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.10.2009. 22:29:03 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
Postovi: 6271
Lokacija: pizda lepa materina :]
Godina: Apsolvent
Smer: ME
Citiraj:
An error has occured

The delivery client has encountered an error and is unable to continue.
Please review the error and try again.

Error Code: SDC00400
Unable to complete the download, which is typically caused by:

(a) an error in the configuration of the download package, usually due to a bad hosting location
(b) no Internet connection found
(c) Internet connection lost
(d) a firewall or proxy server between the client station and hosting location, or
(e) insufficient disk space to download.

i ispod pise
please wait while we initialize conn...
any suggestion?

20gb free
firewall off
konekcija sljaka
net limiter mu je dopustio

_________________
People are being persuaded to spend money we don't have on things we don't need to create impressions that won't last on people we don't care about.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.10.2009. 23:20:54 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.09.2002. 14:12:18
Postovi: 6516
Lokacija: Zemun
Godina: Dipl.
Smer: ME
Samo da javim da sam ja posle 2 meseca obrisao SDC fajl koji sam skinuo, obrisao downloader i log fajl, skinuo opet downloader i on je odmah počeo da raspakuje, i krerao mi je ISO. Verovatno je ceo fajl ostao u nekom DL kešu na HDD i posle dva neupešna DL-a letos, sada sam dobio ISO za nekoliko minuta :)

Nisam još probao da ga narežem, ali valjda je OK.

Neecola, problem bi mogao da bude ako ti je pukla veza ka netu ili se DL prekinuo na bilo koji "nasilan" način (osim da ti zatvoriš DL prozor na X), pa se istripovao DLer.
Dler ima problem sa resumom, ako se DL prekine na drugi način osim na X.

_________________
"Ništa nije sveto,
sve je bruto i neto,
sve je zabava ..."

Hladno pivo, Knjiga žalbe, Pitala si me, 2007.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.10.2009. 23:27:48 

Pridružio se: 27.04.2009. 16:03:54
Postovi: 209
Lokacija: Beograd
Godina: IV
Smer: IS
Neecola je napisao:
Citiraj:
An error has occured

The delivery client has encountered an error and is unable to continue.
Please review the error and try again.

Error Code: SDC00400
Unable to complete the download, which is typically caused by:

(a) an error in the configuration of the download package, usually due to a bad hosting location
(b) no Internet connection found
(c) Internet connection lost
(d) a firewall or proxy server between the client station and hosting location, or
(e) insufficient disk space to download.

i ispod pise
please wait while we initialize conn...
any suggestion?

20gb free
firewall off
konekcija sljaka
net limiter mu je dopustio


Isti problem se i meni javio pri downloadu Windows 7, dok za Windows XP radi bez ikakvih problema :zbun:

Probaj da isključiš taj Net Limiter, možda on pravi probleme.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.10.2009. 23:33:10 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
Postovi: 6271
Lokacija: pizda lepa materina :]
Godina: Apsolvent
Smer: ME
^
disejblovan je netlimiter i ugasen jedino da ga uninst, probacu kod cimera na compu on nema nikakvu zastitu
^^
ne uopste nece da krene znaci 1 sec posto kliknem resume pojavi se ekran pa onda error

_________________
People are being persuaded to spend money we don't have on things we don't need to create impressions that won't last on people we don't care about.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.10.2009. 23:59:12 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.09.2003. 09:43:08
Postovi: 2484
Lokacija: Pančevo
Godina: Dipl.
Smer: IS
Mozda je privremena greska na njihovoj strani. Nije da je to neuobicajeno.

_________________
Implementacija je materijalizacija specifikacije apstrakcije


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.10.2009. 10:53:23 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.09.2002. 14:12:18
Postovi: 6516
Lokacija: Zemun
Godina: Dipl.
Smer: ME
Neecola, postoji mogućnost da je prilikom prethodnog resuma ili nasilnog prekida DL.a došlo do oštećenja arhive i sada ne zna gde da nastavi. Naravno, sve to zbog ovoga što Lisica kaže, večito imaju neki problem.
Vidiš šta se meni desilo. Dva puta skidam, neće (pada na CRC) i sada ga za nekoliko minuta izvuče iz nekog keša...

_________________
"Ništa nije sveto,
sve je bruto i neto,
sve je zabava ..."

Hladno pivo, Knjiga žalbe, Pitala si me, 2007.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.11.2009. 22:18:33 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.02.2006. 00:56:09
Postovi: 2423
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Procitah pola teme, ali nisam shvatio na kraju, kome treba da se obratim da dobijem Student Identification Number? Fonis ili 304 ili....???


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.11.2009. 23:03:34 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.02.2007. 11:36:48
Postovi: 1851
Godina: Dipl.
Smer: IS
Ako nemas nalog pojavi se sutra (petak) 14-15h u 005 da ti otvorimo. Naravno, ponesi indeks.

_________________
-


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.11.2009. 23:11:41 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.02.2006. 00:56:09
Postovi: 2423
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Ako to nije isti nalog za koriscenje Fon wireless-a onda nemam :)


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.11.2009. 23:27:50 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.02.2007. 11:36:48
Postovi: 1851
Godina: Dipl.
Smer: IS
Ako mozes da se ulogujes na MSDNAA sa tim nalogom onda je isti :D Salim se, nije isti :)

_________________
-


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.11.2009. 23:30:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14.02.2006. 00:56:09
Postovi: 2423
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Provalio sam :) Hvala!


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.11.2009. 08:48:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.09.2002. 18:43:05
Postovi: 552
Lokacija: Inner Mind
Godina: Dipl.
Smer: IS
Evo, imam i ja problem sa skidanjem win7 x86/x64. Kada pokrenem downloader, prva sumnjiva stvar koja mi se ispise jeste da je fajl velicine 16000MB (da, nije greska). I kada zelim da otpocnem download, odmah mi izbaci gresku Error Code: SDC00400. Probao sam da skidam i sa win7 ultimate i xpsp3 OSa.
Brisao sam i ponovo skidao downloadere, ali nije pomoglo. Ocistio sam i registry od svih unosa, ni to nije pomoglo.
Neki savet? Inace sve ostalo mi je proslo bez problema...

_________________
Spavah i sanjah da je život Radost.
Probudih se i videh da je život Rad.
I radih, i gle, Rad bi Radost.


Putuje bez puta
I put se za njim rađa.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.11.2009. 11:15:45 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
Postovi: 6271
Lokacija: pizda lepa materina :]
Godina: Apsolvent
Smer: ME
^ moras da odes do 304 i poneses dvdove/flash da ti nabacaju sta ti treba. Ja sam tako uradio i sljaka bez problema, isto u gresku je i meni izbacivao

_________________
People are being persuaded to spend money we don't have on things we don't need to create impressions that won't last on people we don't care about.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 261 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 2 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Copyleft FONForum 2001-2014 | Powered by phpBB © phpBB Group