FONForum
http://www.fonforum.org/

Rad na prakticnom projektu radi sticanja znanja
http://www.fonforum.org/viewtopic.php?f=8&t=22361
Stranica 1 od 1

Autoru:  bijesanu [ 15.12.2017. 13:49:13 ]
Tema posta:  Rad na prakticnom projektu radi sticanja znanja

Pozdrav,

Malo o meni
Ja sam nekada bio student Fon-a ( IT smer ) , u moje vreme ( pre nekih 10 godina ... ) nazalost nisam imao toliko priliku da dobijem moderna prakticna znanja na samom fakultetu. Zanimalo me je pa programiranje, radio sam svakakve stvari za sebe i za druge i tako dosao do realnih zanja. Sa tim znanjima sam kasnije nasao posao u struci i od data sam radio u par nasih i stranih firmi.

Malo o ideji
Dosao sam na ideju da pokrenem jedan praktican projekat koji bi omogucio studentima da dodju do relanih znanja koja mogu da im budu kad zavrse fakultet od koristi ako zele da se bave programiranjem ( pre svega za web ).
Ideja je da okupim mlade ljude koji bi radili an projetku zajedno uz neku moju superviziju. Pravili bi moderan softver sa idejam koje vi imate koristeci softver i alate kao sto su ( Java, JS , Spring Boot, GIT, maven , Razlicite baze, OAuth, Rest servisi itd )
Sami bi birali sta zelite da radite, npr "Ja zelim da napravim rest servis koji pruza to i to" ili "Ja zelim da radim procesiranje fajlova, data mining i prezentovanje kroz grafikone " ...

Sta se ocekuje od vas :
Utrosak vremena od nista do koliko vi hocete :) ( nemojte zapostaviti ispite ).
Bar osnovno poznavanje Jave ili frontend tehnologija ( JS, HTML, CSS ) , i zelja za novim znanjima ( moze i neki menadzer da se javi da se igramo malo i planiranja i oranizovanja projekata i zadataka )
Ogromna zelja, ja necu biti tu da vam kazem kako da nesto uradite , ali cu vas uputiti gde mozete o tome da procitate i provericu vase resenje.

Kako se prijaviti :
Posaljite mi privatnu poruku ovde, napisite mi nesto o sebi, koja ste godina, sta vas zanima, koja znanja posedujete, jeste li imali neka iskustva, imate li neke ideje na kojima bi radili itd.

Sta ja imam od ovoga
Zelim da omogucim da neko dodje do prakticnih znanja
Zelim da neke od vas ukoliko to bude obostrana mogucnost uvedem i u neke komercijalne projekte nakon/tokom fakulteta.

:yo:

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/