Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06.02.2010. 16:35:58 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
Postovi: 10000
Lokacija: BBrdo/Rashka
Godina: Padobranac
Smer: IS
Da malo "pohvalim" podeshavanja u "Netwok and sharing center" kod Win 7.
Dok sam koristio lan kabal samo za ruter, sve je bilo super. Ukljuchish komp i na Net-u si.
Medjutim, chim sam krenuo da se zezam, da ukljuchujem wireless karticu, pravim lan mrezu sa drugim kompom - krenulo je i klasichno Win smaranje...

S**nje nastaje kada se restartuje komp - on pronadje DVE mreze (ruter + "unidentified network"). E, koja je to glavobolja. Ne dozvoljava apsolutno nikakvo podeshavanje. Onda ugasim karticu, pa je ponovo upalim pa podesim koju mrezu da koristi. I tako svaki put :udri:

I izguglao sam na Net-u savet: "predji na Win 7 Server", kao tamo je moguve podesiti vishe mreza :aaa:
Kretenizam...

Dodushe nashao sam neko reshenje sa iskljuchivanjem "Automatic metric" prioriteta i dodeljivanjem vrednosti po izboru, pa cu videti kako se to pokazalo. Inache, stvarno idiotizam. I josh te Win7 shalta u krug sa podeshavanjima, ne moze chovek da popamti gde je shta...

_________________
Chuvajte i odrzavajte FF. Ne zbog nas matorih, vec zbog vas koji ste sada tu i zbog onih koji ce tek doci.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.02.2010. 19:39:02 

Pridružio se: 27.04.2009. 16:03:54
Postovi: 209
Lokacija: Beograd
Godina: IV
Smer: IS
Isti problem sam i ja imao, ali sam sve to rešio instaliranjem programa Connectify.

http://www.connectify.me/


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.02.2010. 19:53:05 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15.10.2009. 14:38:30
Postovi: 1775
Lokacija: The Dreaming
Godina: Padobranac
Smer: IS
^^I ja imam isti problem kad povezujem komp i laptop, samo bez wireless-a. Nakon sto restartujem komp on vidi dve mreze, i nemam pristup netu. Najlakse resenje mi je da uradim repair drivera za mreznu, nakon toga je sve ok, mada mi ostane "unidentified network" :fokus:

_________________
Carpe Noctem.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 07.02.2010. 20:47:48 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
Postovi: 9865
Lokacija: Šabac
Godina: Dipl.
Smer: IS
Divno. Onda da znam šta me čeka jer planiram da ubacim staru wireless karticu pa da mogu da se konektujem preko telefona i kompa na net, pošto mi je na mrežnu nakačen modem...

_________________
Biće sve okej, problem ne traje dugo...
To je samo loš dan, sutra bolje biće, tu nema ništa drugo.
Život je suviše lep da bismo se borili sa tugom.
Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 16.02.2010. 11:29:54 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
Postovi: 6271
Lokacija: pizda lepa materina :]
Godina: Apsolvent
Smer: ME
Vreeeme da se radi sistem, postao je drasticno nestabilan, posto sam razmazen korisnik, pa su mi je hdd ispod 5% prazan, i non stop je on off battery i ne gasim ga uopste. POceo je da se freezuje bar 2-3x dnevno, ako jos dodamo da muzicka sa vremena na vreme prestane da radi (kada minimizujem cs recimo) pa moram da idem enable disable, pa na wirelessu ponekad ume da zakuje sa istim simptomima. Praznio sam hdd-ove pa je to obicno resavalo problem... sad ni sa 40% slobodno opet freezovao

Probacu jos jednom da ispraznim hdd, mada postoji opcija da ovaj raspali sezamov modem nije uredu pa da mi on pravi sva ta sranja, ali videcemo

edit sad gledam u temi tacno 3 meseca od instalacije

edit 2 i ovaj desktop me nervira :smaras: 6x sam brisao ikonice shift+del i svaki put se povampire i to sam 3x resetovao comp da bi snimilo to sto sam uradio, posle sledeceg crasha sve je isto

edit 3 nervirao me i cooler koji je stvarno skakao na samo malo vecu upotrebu procesora ali to sam resio staromodnim duvanjem u izduv (ajde budite kreativni) ostala mi je faca crna, ali sad šapće (što bi rekli stariji i iskusni)

_________________
People are being persuaded to spend money we don't have on things we don't need to create impressions that won't last on people we don't care about.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2010. 22:27:23 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
Postovi: 10000
Lokacija: BBrdo/Rashka
Godina: Padobranac
Smer: IS
Evo JOSH jedna odlichna "preporuka" za Win7!

All my text is italicized on my computer!

Naravno, moralo je da me zadesi...
I najlepshe od svega - Arial font nije moguce legalno naci na Net-u.
Koji debilizmi...

Neko bi pomislio da je logichno da shto neshto duze postoji, da je sve bolje i bolje...
Medjutim, sumnjam u ovu logiku... Shto se duze druzim sa kompjuterima to me vishe nerviraju koliko su postali nepouzdani...


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.02.2010. 23:25:54 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.08.2006. 17:37:43
Postovi: 1297
Lokacija: on a horse.
Godina: IV
Smer: IS
Potraži paket msttcorefonts za bilo koju Linuks distribuciju.

_________________
vous êtes des animaux


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2010. 01:00:37 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
Postovi: 10000
Lokacija: BBrdo/Rashka
Godina: Padobranac
Smer: IS
^ moram da pitam: kako bi mi to pomoglo?? :zbun:
Video sam da oni skidaju instalacije za fontove, ali, ne znam kako to upotrebiti pod windowsom?

Inache, problem reshen. Iskopah ovog cara. Jedan reg fajl i sve je vraceno u normalu.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2010. 02:35:37 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.03.2005. 23:46:26
Postovi: 4373
Lokacija: Banovo Brdo
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Ne vidim kakve ovo veze ima sa Windows-om 7, tj. zašto je on kriv?
To što je uninstaller za Left4Dead retardiran nije MS-ova krivica :D

_________________
"We do not see things as they are; we see them as we are."


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2010. 12:11:19 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
Postovi: 10000
Lokacija: BBrdo/Rashka
Godina: Padobranac
Smer: IS
^za laganu "instalaciju" fontova :dada:

Nije moguce ukloniti font. Zato sam probao sa instaliranjem.
(Zanimljivo: iz windows/fonts je izbachena opcija Install :zbun: )
Desni klik na font + install = nishta. Nikakav efekat ubacivanja Arial.ttf sa drugog sistema.

Neke sitnice na sedmici su mi stvarno chudne.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2010. 12:15:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21.03.2005. 23:46:26
Postovi: 4373
Lokacija: Banovo Brdo
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Ja se zapravo ne sećam da sam ikada instalirao font u bilo koji windows.
Prosto ih iskopiram u folder sa fontovima.
(nisam ovo probao u sedmici, tako da se ograđujem od eventualnih efekata)

_________________
"We do not see things as they are; we see them as we are."


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.02.2010. 20:41:26 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.09.2003. 09:43:08
Postovi: 2484
Lokacija: Pančevo
Godina: Dipl.
Smer: IS
Desni klik na font pa install bi trebalo da ubaci font kako treba. Znam jer sam pre neki dan ubacivao neke debilne fontove. E sada sto kod tebe nece, to je drugo pitanje.

_________________
Implementacija je materijalizacija specifikacije apstrakcije


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.02.2010. 13:05:11 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.12.2004. 17:09:47
Postovi: 4567
Lokacija: blok
Godina: Dipl.
Smer: UK
mrzim ovaj win 7. :udri: danas palim komp i kaže mi da imam nelegalnu kopiju win-a,odjednom :udri:

Ne mogu ništa da radim,da apdejtujem,da upišem ponovo broj... :(( :((

Strašno.

Ima li neko rešenje? :zbun:

_________________
10 godina je prošlo...otišao sam


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.02.2010. 13:26:12 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22.02.2005. 00:01:52
Postovi: 1472
Lokacija: Majdanpek
Godina: Dipl.
Smer: IS
mislim da ti je istekla licenca za RC verziju, ona je valjda vazila do 1.marta, uzmi na fax licencu za windows 7 profesional pa njega instaliraj...


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.02.2010. 13:50:40 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.03.2008. 23:11:55
Postovi: 4202
Lokacija: Jerk-ovic Bros.
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Vrlo verovatno. Ja sam prošle nedelje reinstalirao 7ic, jer sam koristio betu i stalno mi je isakalo da ističe za 10tak dana.

_________________
Potpis.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.02.2010. 15:47:12 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.09.2008. 17:33:54
Postovi: 1105
Godina: Dipl.
Smer: IS
valdevit je napisao:
mrzim ovaj win 7. :udri: danas palim komp i kaže mi da imam nelegalnu kopiju win-a,odjednom :udri:

Ne mogu ništa da radim,da apdejtujem,da upišem ponovo broj... :(( :((

Strašno.

Ima li neko rešenje? :zbun:


Kod:
http://rapidshare.com/files/356888000/RemoveWAT2.25.zip


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 28.02.2010. 16:02:04 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.12.2004. 17:09:47
Postovi: 4567
Lokacija: blok
Godina: Dipl.
Smer: UK
vratio sam nekako licencu,ne znam ni ja kako :zbun: :cool:

Prvo je win ponudio sam neko rešenje,koje nikako nije uspevalo da završi operaciju,a onda sam pokušao sa nekim programčićima sa nekog foruma i posle jedno xy restarta,ponudio mi je da ukucam ključ prilikom dizanja win i od tada je sve ok,za sad :)

_________________
10 godina je prošlo...otišao sam


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.03.2010. 00:38:16 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.09.2008. 01:18:40
Postovi: 428
Godina: Padobranac
Pokrenuo sam Downloader 7-ce i vidim da odmah nudi raspakivanje i pokretanje instalacije i trazi 16GB. Da li mogu samo da skinem instalaciju od ovih 2GB i da narezem to?

_________________
Où tu vas, il ya pas de retour.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 02.03.2010. 05:01:29 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.03.2008. 23:11:55
Postovi: 4202
Lokacija: Jerk-ovic Bros.
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Slobodno ti to skini. Toliko traži instalirana 7ica.
I možeš da narežeš to bez instalacije.

_________________
Potpis.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.03.2010. 23:35:46 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
Postovi: 6271
Lokacija: pizda lepa materina :]
Godina: Apsolvent
Smer: ME
Slika

kako da sklonim ovu ikonicu tastature?
(nesto se *j*** kada sam iskljicvao one acessibility tools and shit koliko se secam)
javlja mi se samo kada je na EN layoutu, na sr nema

_________________
People are being persuaded to spend money we don't have on things we don't need to create impressions that won't last on people we don't care about.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 11.03.2010. 23:37:16 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.11.2007. 20:52:15
Postovi: 5191
Lokacija: У илегали...
Godina: Dipl.
Smer: IS
E i mene to zanima


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.03.2010. 00:16:51 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.03.2008. 23:11:55
Postovi: 4202
Lokacija: Jerk-ovic Bros.
Godina: Apsolvent
Smer: IS
Jeste li probali da odčekirate ono show additional icon in language bar?

_________________
Potpis.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.03.2010. 00:52:16 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
Postovi: 6271
Lokacija: pizda lepa materina :]
Godina: Apsolvent
Smer: ME
unchecked je od pamtiveka

_________________
People are being persuaded to spend money we don't have on things we don't need to create impressions that won't last on people we don't care about.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.03.2010. 02:16:48 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
Postovi: 9865
Lokacija: Šabac
Godina: Dipl.
Smer: IS
Instaliram Win7 kod sebe, ubacim dodatne tastature, čekiram da pokazuje language bar i dobijem dugmence bez tastature. Sledeći dan uradim isto to kod prijateljice, bukvalno isto, isti disk za Win, i kod nje bude ta tastaturica... :fokus:

_________________
Biće sve okej, problem ne traje dugo...
To je samo loš dan, sutra bolje biće, tu nema ništa drugo.
Život je suviše lep da bismo se borili sa tugom.
Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.03.2010. 08:31:50 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.03.2008. 23:11:55
Postovi: 4202
Lokacija: Jerk-ovic Bros.
Godina: Apsolvent
Smer: IS
A šta radi ta tastatura? Jel' ona za virtuelnu tastaturu?
Probajte u ease of access da isključite.

_________________
Potpis.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 2 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
cron
Copyleft FONForum 2001-2014 | Powered by phpBB © phpBB Group