Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12.03.2010. 09:19:29 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
Postovi: 6271
Lokacija: pizda lepa materina :]
Godina: Apsolvent
Smer: ME
ma na njoj imam da biram izmedju

united states international
US


sad sam prosao kroz ease i nema nigde

_________________
People are being persuaded to spend money we don't have on things we don't need to create impressions that won't last on people we don't care about.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.03.2010. 16:52:19 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.02.2008. 17:23:56
Postovi: 3567
Godina: Padobranac
Smer: IS
Pa to je valjda zato što ste pod istim jezikom stavili više pisma, zato se javlja ta tastatura.

Idite u Control Panel => Clock, Language and Region => Region and Language => Keyboards and Languages => Change keyboards i onda sa Remove pa Add sredite tako da imate posebne jezike.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.03.2010. 17:19:06 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
Postovi: 6271
Lokacija: pizda lepa materina :]
Godina: Apsolvent
Smer: ME
aha dodjem dovde i?
Slika

eng ne mogu ni remove а propertis je vise nego genijalan, i zar stvarno mislis da se nismo j*** po ovim opcijama?

_________________
People are being persuaded to spend money we don't have on things we don't need to create impressions that won't last on people we don't care about.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 12.03.2010. 17:52:20 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.02.2008. 17:23:56
Postovi: 3567
Godina: Padobranac
Smer: IS
Možda ima veze sa onim "System locale". Probaj to da promeniš. Ako nije to, probaj da promeniš default input language gore (tad ćeš i moći da izbrišeš United States, jer više nije default), pa probaj da dodaš onaj "US". I da, probaj u Windowsu da pritisneš Ctrl+Shift i kaži mi da li se menja nešto u language baru (tj. to je isto kao da pritisneš na tu tastaturu). Očigledno se ona javlja kada ima više pisama pod istim jezikom, tako sam ja uspeo da je dobijem sada.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.03.2010. 20:53:30 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.07.2007. 00:59:25
Postovi: 6271
Lokacija: pizda lepa materina :]
Godina: Apsolvent
Smer: ME
kad sam video post mrzelo me da probam bilo kasno,
nista nisam ni cekirao ni odcekirao, nista nisam radio sto se toga tice, gledao sam samo po accesibilty i nista nisam promenio, resetovao sam comp bio par puta u medjuvremenu, i dalje je bila tu.
Nesto sam se hebao oko procesora i nekih testova, i izbaci mi bluescreen dumping memory, kada se upalio tastature nema.

fine with me

_________________
People are being persuaded to spend money we don't have on things we don't need to create impressions that won't last on people we don't care about.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.03.2010. 21:06:43 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.02.2008. 17:23:56
Postovi: 3567
Godina: Padobranac
Smer: IS
LOL


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 13.03.2010. 21:25:49 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11.09.2005. 01:43:21
Postovi: 9865
Lokacija: Šabac
Godina: Dipl.
Smer: IS
Blue screen to the recue!!! :P Eeeee, koliko god ga oni sredjivali uvek će ostati neki bag...

_________________
Biće sve okej, problem ne traje dugo...
To je samo loš dan, sutra bolje biće, tu nema ništa drugo.
Život je suviše lep da bismo se borili sa tugom.
Neko je zaista tu za tebe kad si dole, to je puno, puno, puno...


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.03.2010. 11:11:14 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07.11.2007. 20:52:15
Postovi: 5191
Lokacija: У илегали...
Godina: Dipl.
Smer: IS
Jel neko od vas umrezavao kompove na kojima je Win 7 i Win XP SP2 ?


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.03.2010. 11:21:04 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
Postovi: 10000
Lokacija: BBrdo/Rashka
Godina: Padobranac
Smer: IS
Nece, a? :)

Mislim da sam vec kukao o tome. Umrezavao se sa burazerom. Sve podesimo i u WIn-u se ne vidimo u mrezi, a kad pingujemo, ping radi.
Sharing nije funkcionisao ali zato Q2 jeste :D

_________________
Chuvajte i odrzavajte FF. Ne zbog nas matorih, vec zbog vas koji ste sada tu i zbog onih koji ce tek doci.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.03.2010. 11:39:44 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.02.2006. 19:26:56
Postovi: 1168
Lokacija: tu i tamo
Godina: Dipl.
Smer: UK
@Makelele

Ne znam da li postoji neka razlika u SP2 i SP3...
Ja sam umrežio Win7 i SP3 i to kako tako radi.
Npr. Counter Strike server mora da bude na XP-u, jedino tako može da se vidi.
E sada nekada se ta konekcija "pokvari". Ja to rešavam tako što na Win7 odem na troubleshoot i onda on sam detektuje problem (nešto vezano za grupu) i sam ga reši, tj ubaci komp u HOME grupu i onda radi file sharing i ostalo.
Naravno, ako znaš gde se nalazi to podešavanje grupe možeš i ručno, ali je meni sve to tamo konfuzno, pa mi ovako lakše i brže. :D

_________________
U ime svih nas u crveno-belom,
Za zakletvu Zvezdi ja spev'o sam stih
Ja kunem se srcem i dušom i telom
Da bodriću do smrti njih.
Računajte na nas !!!


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.03.2010. 11:40:23 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.09.2003. 09:43:08
Postovi: 2484
Lokacija: Pančevo
Godina: Dipl.
Smer: IS
Kod mene radi sharovanje izmedju win 7 i XPa. Mada, namesten mi je samo jedan shared folder na XPu (standardna procedura) i win 7 ga normalno vidi. Jedino nisam pokusavao da namestim shared folder na win 7.

_________________
Implementacija je materijalizacija specifikacije apstrakcije


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.03.2010. 11:42:20 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17.01.2006. 17:36:31
Postovi: 2194
Lokacija: Просвељеност!
Godina: Dipl.
Smer: IS
Strategylover je napisao:
Nece, a? :)

Mislim da sam vec kukao o tome. Umrezavao se sa burazerom. Sve podesimo i u WIn-u se ne vidimo u mrezi, a kad pingujemo, ping radi.
Sharing nije funkcionisao ali zato Q2 jeste :D


Meni je fenkcionisao i to u kombinaciji W7 - Vista, W7 - Linux Samba i W7 - winXP

finta je da svi koji hoće da pristupaju file sharingu moraju da imaju svoj nalog ili da postoji guest nalog na računaru koji ima W7

_________________
Taj zlatni svijećnjak mi je sam uskočio u džep... Istina...


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.03.2010. 12:03:39 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29.02.2008. 17:23:56
Postovi: 3567
Godina: Padobranac
Smer: IS
Ja isto šerujem između sedmice i XP-a, u oba smera. Sasvim normalno radi.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.03.2010. 12:18:07 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.11.2001. 10:11:24
Postovi: 10000
Lokacija: BBrdo/Rashka
Godina: Padobranac
Smer: IS
lisica je napisao:
...Jedino nisam pokusavao da namestim shared folder na win 7.

Kod mene je ovo bio sluchaj.
drakChe! je napisao:
...finta je da svi koji hoće da pristupaju file sharingu moraju da imaju svoj nalog ili da postoji guest nalog na računaru koji ima W7

A ovo nisam ni znao! :)

_________________
Chuvajte i odrzavajte FF. Ne zbog nas matorih, vec zbog vas koji ste sada tu i zbog onih koji ce tek doci.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 4 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Copyleft FONForum 2001-2014 | Powered by phpBB © phpBB Group