Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 12.10.2008. 18:17:38 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02.07.2007. 20:18:11
Postovi: 17
Lokacija: 44° 48′ 58.32″ N & 20° 28′ 53.76″ E
Godina: III
Smer: IS
Slika
Pogledaj plakat u punoj veličini

Izvor...
Detaljnije...

Prijava
Slika

Slika

_________________
Felix, quem fáciunt aliéna perícula cautum.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.10.2008. 23:33:56 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06.02.2007. 16:07:16
Postovi: 445
Lokacija: Negde u Banatu
Godina: Dipl.
Smer: IS
Potreba da se ključne odluke za poslovanje neke firme donesu u što kraćem vremenu, stvorila je neophodnost za sistemima koji na brz i efikasan način menadžmentu kompanije pružaju sliku stanja kako o poslovanju preduzeća u celini, tako i o radu pojedinih segmenata. Potreba za takvim sistemima, kod menadžera često nije jasno iskristalisana, ali to ne umanjuje sve veću potrebu za sistemima za podršku odlučivanju. Iz tog razloga je neophodno da se obrazuju kadrovi koji će znati da rade sa ovakvim sistemima.

Microsoft Dynamics rešenja su se na našem tržištu dokazali kao jedni od najzahvalnijih ERP (Enterprise resource planning) i CRM(Customer relationship management) sistema u pogledu cena/kvalitet. Stoga je ESTIEM LG Beograd uz podršku prof. Dr. Dragane Bečejski – Vujaklije došao na ideju da organizuje niz predavanja pod nazivom “ MICROSOFT DYNAMICS U PRAKSI “ .

Microsoft Dynamics rešenja predstavljaju integrisane poslovne aplikacije za mala i srednja preduzeća, kao i za odeljenja velikih preduzeća. Proizvodi i usluge su dostupni putem svetske mreže partnera.

Microsoft Dynamics rešenja objedinjuju informacije iz svih delova preduzeća i na taj način omogućavaju da se donose isplativija rešenja. Kao deo Microsoftove ponude, ova rešenja su spremna za rad sa često korišćenim aplikacijama za povećavanje produktivnosti, kao što je Microsoft Office, i najnovijim tehnologijama, kao što su Microsoft Windows Server i tehnologija Microsoft .NET. Podaci koji se unesu na jednom mestu dostupni su u celom preduzeću, što ubrzava poslovanje, smanjuje mogućnost greške i stavlja precizne informacije u ruke onome kome su potrebne. Međutim „povezivanje“ se ovde ne zaustavlja. Procesi se mogu bezbedno proširiti na celokupnu poslovnu zajednicu, što pomaže da se maksimalno uveća efikasnost.

Cilj projekta je da studenti kroz studije slučajeva i radionice steknu potpuni uvid u rad Microsoftovih poslovnih rešenja, razumeju složenost implementacija i saznaju sve prednosti i mane posla Microsoft Dynamics konsultanta.
Predavanja ce drzati konsultanti iz partnerskih firmi Microsoft Dynamics Srbija.

Slika

Slika

Slika

Slika

Teme predavanja

Projekat „MICROSOFT DYNAMICS U PRAKSI“ će se sastojati iz:

• Uvodnog predavanja

• 3 Radionice.

• 4 Studije slučaja.

Uvodno predavanje ce držati gospodin Nenad Aleksić - Microsoft Dynamics Lead.


Studije Slučaja

Studije slučaja će držati predstavnici partnerskih firmi koji će objasniti koji metod i način implementacije su izabrali za određeni primer i razloge za taj izbor kao i način poslovanja firme u kojoj je implementirano Dynamics rešenje pre i posle implementacije.

Studijama slučaja će biti obuhvaćena sledeca Microsoft Dynamics rešenja:

Slika

je integrisano poslovno rešenje namenjeno malim i srednje velikim preduzećima. Ovaj poslovni softver poseduje sve funkcionalnosti neophodne za uspešno poslovanje u jednom preduzeću, od vođenja finansija, preko proizvodnje i magacina, pa do marketinga i planiranja budućeg razvoja.


Slika

Kao i "stariji brat", NAV Express je integrisano poslovno rešenje, koje se sastoji od preddefinisanih modula (preko 90 % svih modula je unapred definisano prema modelu malog preduzeća u Srbiji), usklađenih sa lokalnim zakonodavstvom, i omogućava efikasno vođenje poslovanja u segmentu malih preduzeća. Glavna razlika je u proceduri implementacije, koja je u slučaju NAV Express-a značajno kraća - svega petnaestak radnih dana, uz minimalne troškove i naprezanje preduzeća. Za implementaciju je zadužena mreža NAV Express partnera.

Slika

CRM – Customer relationship management – Savremena poslovna rešenja koja unapređuju upravljanje odnosima sa klijentima. Obezbeđuju efikasnu kontrolu prodaje, odnosno kontrolu očekivanog prihoda i profita, interakcije preduzeća i klijenata, daju napredne alate za prognoziranje i planiranje prodajnih i marketinškuh akcija, kontrolu kanala prodaje, evaluaciju cene donošenja posla.

Slika

Microsoft Dynamics AX (ranije Microsoft Axapta), poslovno rešenje iz porodice Microsoft Dynamics, namenjeno je segmentu srednje velikih i velikih preduzeća, kompanijama kojima je neophodno da koriste više jezika i više valuta. Troslojna arhitektura rešenja omogućava istovremen rad velikog broja korisnika. Microsoft Dynamics AX 4.0, aktuelna verzija, uz naglasak na proizvodnju i elektronsko poslovanje (e-bussines), nudi i funkcionalnost modula koji pokrivaju procese trgovine na veliko i uslužne delatnosti, aplikacije za finansijski menadžment, CRM, supply chain management, human resource management, project management i analitike.BI4Dynamics(Business Intelligence For Dynamics)

standardizovana rešenja za Microsoft Dynamics NAV i AX

Sva preduzeća u savremenom svetu prinuđena su da mnogo vremena posvete analizi podataka da bi konkurentno nastupila, opstala i uspela na tržištu koje se permanantno menja. Iznad svega, neophodni su brzi i dinamični izveštaji. Zbog toga je radi lakše analize i razumevanje podataka, pripremljena predefinisana analitička struktura – OLAP kocke, koje pokrivaju kompletan sistem izveštaja za analizu svih segmenata poslovnih sistema Microsoft Dynamics NAV i AX.


Radionice

Radionice ce se održavati u RC FON-a, na njima će studentima biti predstavljen rad u Microsoft Dynamics NAV-u, celine koje će biti obuhvaćene su Instalacija i podešavanje, Nabavka i Prodaja i Zalihe i poslovi.


Predavanja će se održavati ponedeljkom i četvrtkom od 20:00h.

Prvo predavanje će se održati u ponedeljak 27.10.2008

Drugo predavanje četvrtak 30. Oktobar.

Treće predavanje ponedeljak 3 Novembar.

Četvrto predavanje cetvrtak 6 Novembar.

Peto predavanje ponedeljak 10 Novembar.

Šesto predavanje Cetvrtak 13 Novembar.

Sedmo predavanje ponedeljak 17 Novembar.

Osmo predavanje cetvrtak 20 Novembar.

_________________
U državi u kojoj veći deo građana dangubi - ne mogu se rađati značajna dela.
Kad nešto samo po sebi deluje dobro bez zakona, zakoni nisu potrebni.
Svako vidi kako izgledaš,ali ih malo zna ono što jesi.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Copyleft FONForum 2001-2014 | Powered by phpBB © phpBB Group