FONForum
http://www.fonforum.org/

Želite da radite na izazovnim internacionalnim projektima u
http://www.fonforum.org/viewtopic.php?f=20&t=18600
Stranica 1 od 1

Autoru:  pedja32 [ 22.12.2011. 12:40:50 ]
Tema posta:  Želite da radite na izazovnim internacionalnim projektima u

Kolege, evo nečega zanimljivog.
Reč je o outsource centru gde se možete prijaviti i ostaviti portfolio i biti dostupni kompanijama kojima treba kadar. Da ne dužim, dole je text i link, pa vidite...

Želite da radite na izazovnim internacionalnim projektima u najboljim domacim ICT, R&D I shared services kompanijama?
Da li mislite da imate dovoljna znanja i veštine da se uhvatite u koštac sa zahtevnim inovativnim ausorsing i R&D projektima?

Posetite http://www.ocs.rs i uverite se u mogućnosti koje pruža ova jedinstvena platforma kako domaćim i stranim kompanijama, tako i iskusnim IT stručnjacima i inženjerima iz različitih sektora, frilenserima istudentima različitih studija u potrazi za adekvatnim radnim pozicijama.

Odgovorima na jednostavna pitanja formirajte svoj portfolio i time iskoristite mogućnosti da uvek budete na oku najboljim domaćim autsorsing i shared services kompanijama.
Tražene industrije i veštine: IT, Telekomunikacije, Energetika, Elektronika/Embeded, Mašinstvo, Arhitektura, Građevina, Jezici i Project Management.

Ako želite da radite za pravu kompaniju na izazovnim projektima i da predstavite svoje veštine na pravi način najboljim srpskim kompanijama pratite link....... http://www.ocs.rs

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/