FONForum
http://www.fonforum.org/

Vodič kroz predmete za ISIT studente master studija
http://www.fonforum.org/viewtopic.php?f=15&t=22621
Stranica 1 od 1

Autoru:  Zmaj93 [ 30.09.2018. 22:56:04 ]
Tema posta:  Vodič kroz predmete za ISIT studente master studija

Kada smo mi (2017/18) upisivali master, nismo imali dovoljno informacija o predmetima, te je veliki broj ljudi izabrao predmete kojima nisu bili zadovoljni. Ovaj vodič je nastao u nadi da će budućim generacijama biti od koristi prilikom izbora izbornih predmeta, ali i prilikom odluke da li da upišu ovaj ili drugi master. Postoji ovaj vodič: http://www.fon.bg.ac.rs/downloads/2014/ ... edmeta.pdf , ali nekako ne daje potpunu sliku o predmetima. Na ovom linku http://www.fon.bg.ac.rs/studije/master- ... hnologije/ imate vise o predmetima koje mozete da izaberete, u zavisnosti od modula koji ste izabrali na upisu.

Ukoliko možete, uzmite ovaj vodič kada ste pri kraju studija, dopunite ga i objavite ponovo, da budućim kolegama bude još lakše.

O predmetima je pisalo više studenata, koji su bili voljni da podele svoja mišljenja. Ukoliko još neko bude bio voljan da piše, neka me kontaktira i rado ću izmeniti tekst da dodam još informacija o predmetima.

Nažalost, nema nikakvih informacija o predmetu Poslovna inteligencija, koji je jedan od obaveznih predmeta.

I par sitnica: Neko ce sigurno napraviti viber/whatsapp/facebook grupu. A, ako niste clan grupe, raspitajte se da vas neko ubaci, jer ce sigurno postojati :D . Grupa ce vam puno pomoci sa ispitima.

Što se skripti i sličnih stvari tiče, delite sve što imate sa kolegama, jer ste svi u istom brodu.

A, sto se ovog teksta tice, verujem da ce u tekstu biti gramatickih gresaka. Ne zamerite, tekst je objavljen na brzinu i nije bilo vremena za neko detaljno lektorisanje.

I, srećno :) .

Vodic:

https://docs.google.com/document/d/1vXN ... tyul6imsy2

P.s. Prvobitno je zamisljeno da vodic bude ceo objavljen na forumu, ali ispostavilo se da jedna tema ne moze da podrzi ni 1/10 vodica, tako da je izbor pao na google documents.

Prikačeni fajlovi:
O predmetima.rar [9.9 MiB]
946 puta

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/