FONForum
http://www.fonforum.org/

Poseta DIN fabrici duvana a.d. Niš u sastavu PHILIP MORRIS
http://www.fonforum.org/viewtopic.php?f=13&t=16941
Stranica 1 od 1

Autoru:  CzRKBG [ 02.11.2010. 13:02:34 ]
Tema posta:  Poseta DIN fabrici duvana a.d. Niš u sastavu PHILIP MORRIS

ORGANIZUJEMO POSETU
DIN fabrici duvana a.d. Niš u sastavu PHILIP MORRIS INTERNATIONAL U NIŠU
24. NOVEMBRA 2010.

Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje za studente završnih godina i diplomce Univerziteta u Beogradu posetu DIN fabrici duvana a.d. Niš, u sastavu PHILIP MORRIS INTERNATIONAL u Nišu, u sredu 24. novembra 2010.

Zainteresovani studenti mogu se prijaviti za posetu popunjavanjem i slanjem prijavnog formulara i motivacionog pisma koji se nalazi na našem sajtu ili lično, dolaskom u CzRK. Prevoz je organizovan, broj mesta je ograničen, a prijavljivanje je obavezno. Rok za prijavu: 19.11.2010. godine.

Ova poseta jednoj od najpoznatijih kompanija u duvanskoj industriji u Srbiji predstavlja sastavni deo programa "Saznajte iz prve ruke", a organizovana je kako bi se studentima i diplomcima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.


Preuzmite prijavni formular sa sajta http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs


Više o programu:

Program "Saznajte iz prve ruke - susreti studenata i stranih investitora" ima za cilj da poveže eminentne strane investitore sa studentima i mladim diplomcima Univerziteta u Beogradu, i da se na taj način studentima i diplomcima pruži podrška u razvoju znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

Do sada studenti su imali prilike da vide i čuju kako izgleda raditi u Telenoru, BancaIntesi, Microsoftu, privatnoj bolnici Bel Medic, u advokatskoj kancelariji Karanović i Nikolić, TV FOXu, farmaceutskoj kompaniji Merck Sharpe & Dohme, pivari Carlsberg u Čelarevu, cementari Holcim u Popovcu, kompanijama Coca-Cola Hellenic i Hemofarm u Vršcu.

Program «Meet the Business First Hand - Saznajte iz prve ruke» koji zajednički sprovode AmCham i Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu predviđa posete kompanijama članicama Američke privredne komore u Srbiji, ali i uzvratne posete kompanija Centru za razvoj karijere. Takođe će biti organizovan i niz okruglih stolova i radionica u koje će biti uključeni studenti i drugi predstavnici akademske zajednice, u cilju promocije programa stručnih praksi.

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/